Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Ξεκίνησα ως κομπάρσος, η εβραϊκή καταγωγή μου δημιούργησε προκαταλήψεις»
«Όταν είδα κακοποιητική συμπεριφορά σε κομπάρσους, αντέδρασα» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έκανε μία αναφορά στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δει ο ίδιος στον χώρο του θεάτρου, ενώ έκανε και μια αναδρομή στο δικό του ξεκίνημα, ως κομπάρσος.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αρχικά είπε:
«Νιώθω πιο ευτυχισμένος τώρα που μεγάλωσα. Επηρεάστηκα από το θέατρο και γοητεύτηκα από τα μυθιστορήματα και έτσι αποφάσισα να γράψω. Ο πατέρας μου ήταν ένας διανοούμενος, αλλά η ζωή του τα έφερε έτσι και ήταν ένας απλός υπάλληλος. Ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική, ξεκίνησα ως κομπάρσος» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cstjwkofbczt)
«Η εβραϊκή καταγωγή μου, δημιούργησε προκαταλήψεις, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι πόρτες που κλείνουν καλό είναι να μένουν κλειστές. Όταν είδα κακοποιητική συμπεριφορά σε κομπάρσους, αντέδρασα» πρόσθεσε.
«Όταν η κόρη μου θέλησε να γίνει ηθοποιός, συμφώνησα. Οι δυσκολίες στη ζωή πρέπει να υπάρχουν, το θέμα είναι πώς τις διαχειρίζεσαι» είπε τέλος, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV