Η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε την κανονική ροή της εκπομπής που παρουσιάζει, όταν συνειδητοποίησε πως ο Victor Vernicos ακύρωσε την εμφάνισή του στο «Super Κατερίνα» και εμφανίστηκε στο «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.
«Ο Victor Vernicos είναι απέναντι στην Δανάη ζωντανά, ενώ ο Γιάννης είχε κανονίσει να είναι εδώ να κάνουν συνέντευξη. Δεν ήθελε να έρθει στη συγκεκριμένη εκπομπή; Μάλλον είδε τι είπαμε εδώ. Τον Λιάγκα τον έχει δει;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Τότε, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε πως: «Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα τον υπερασπιστώ. Δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η Eurovision εδώ και καιρό. Ήταν κλεισμένος να βγει εδώ και τελικά άλλαξε γνώμη. Είπε δεν θέλει ο άνθρωπος, σεβαστό».
«Δεν χάθηκε και ο κόσμος!» κατέληξε η ξΚατερίνα Καινούργιου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς