Φώτης Σεργουλόπουλος: Ζητώ η οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ζητώ η οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες

Το αίτημα που απηύθυνε on air στη νέα κυβέρνηση της χώρας, που θα σχηματιστεί - Δείτε το βίντεο

sergoulopoulos874
Το δικό του αίτημα του απηύθυνε προς την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, που θα σχηματιστεί σε λίγο καιρό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι το βράδυ των εκλογών και όσο βρισκόταν στο πάνελ της ΕΡΤ, εξέφρασε μια επιθυμία του προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει.

Ζήτησε, όπως είπε, η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, όποια και να είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, ώστε να είναι ισότιμη με τις υπόλοιπες οικογένειες.

«Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη Τζένη Μελιτά, Λένα Αλκαίου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csssewiprhxt)

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει μια κόρη, συμφώνησε με τη σειρά της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη συνέχεια, περιέγραψε μια δική της εμπειρία.

Είπε συγκεκριμένα: «Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Η κόρη μου είναι στην έκτη Δημοτικού και το βιβλίο της Γλώσσας λέει: οικογένεια είναι μαμά-μπαμπάς-παιδί-παππούς-γιαγιά. Γιατί πρέπει το 2023 η οικογένεια να είναι μόνο αυτή; Υπάρχουν κι άλλες μορφές οικογένειας. Δεν μπορεί λοιπόν ένα βιβλίο να επιβάλλει στο παιδί ότι αυτή είναι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο αυτή η οικογένεια, υπάρχουν πολλές μορφές. Παιδιά που δεν έχουν μπαμπά ή μαμά και τα προσέχουν η γιαγιά ή ο παππούς. Της κόρης μου ευτυχώς της έχω εξηγήσει από μικρή και αναγνωρίζει την οικογένειά της. Τώρα αυτό δεν είναι λιγάκι άβολο; Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν παιδιά χωρίς σύντροφο για διάφορους λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα;»

«Πες ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί και ο ένας γονιός παθαίνει κάτι. Το παιδί αυτό τι θα γίνει; Μπορεί να μείνει έκθετο και να πάει στο ορφανοτροφείο. Είναι πολλά τα θέματα και ζητάμε από το Κράτος να το δει αλλιώς το θέμα» κατέληξε η Λένα Αλκαίου.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσε γιατί ήθελε να χωρίσουν» - Τι λένε φίλοι του ζευγαριού στη Χαλκιδική

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεμονία στην κεντροαριστερά - Ξεκίνησε το «ματς» με το ΠΑΣΟΚ

Τα «κλειδιά» της ΝΔ για πλήρη κυριαρχία στις 25 Ιουνίου

-------------

Εκλογές 2023

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης