Με αφορμή τον τελικό της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, το My Style Rocksείχε ωε θεματική σήμερα, outfits εμπνευσμένα από τον διαγωνισμό.
Όταν έφτασε η σειρά της Όλγας να παρουσιάσει το σύνολό της κι άκουσε τα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Σκουλού, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Εγώ καμιά φορά στενοχωριέμαι παραπάνω, γιατί εδώ μπροστά βγαίνει η δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά. Τότε, ο φωτογράφος έσπευσε να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csmy5ipth475)
Αφού τη συμβούλευσε να είναι πιο ανθεκτική απέναντι στην αρνητική κριτική, διότι ο χώρος της μόδας είναι σκληρός, εκείνη του απάντησε: «Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι έναν χρόνο. Αυτή τη δουλειά την κάνω ως freelancer μόνη μου εδώ κι εναν χρόνο. Ξέρετε πώς κατέβηκα; Με μία βαλίτσα».
Η εξομολόγησή της συγκίνησε και τους υπόλοιπους στο πλατό, με την Κατερίνα Καραβάτου να φαίνεται βουρκωμένη. «Δεν σπάω τόσο εύκολα κι η πορεία μου στο σόου το έχει δείξει», σημείωσε.
«Συγκινούμαι, αλλά δεν στενοχωριέμαι. Δεν θέλω ο κόσμος της μόδας να με βλέπει και να λέει "ωχ". Αν χρειαστεί, θα τους πείσω», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events