Γιώργος Δασκαλάκης: Ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι λόγω της μάχης του με τον καρκίνο

Γιώργος Δασκαλάκης: Ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι λόγω της μάχης του με τον καρκίνο

Ο γνωστός τραγουδιστής σε δημοσίευση που είχε κάνει πριν από έναν μήνα είχε μοιραστεί ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του

GIORGOS_DASKALAKIS
Ο Γιώργος Δασκαλάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις πίστες και γενικά από το τραγούδι, καθώς εδώ και έναν χρόνο παλεύει με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής, θα πει το «αντίο» στο κοινό του την Παρασκευή 19 Μαΐου, στα πλαίσια μιας τελευταίας live εμφάνισης σε νυχτερινό κέντρο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία του να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση τον προηγούμενο μήνα, αφού εκείνο το διάστημα είχε μάθει πως τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεών του ήταν πολύ καλά.

Τα πράγματα όμως, απ' ότι φαίνεται, αλλάξανε και ο τραγουδιστής επέλεξε να αποσυρθεί κοινοποιώντας την απόφασή του στο Facebook.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!! Μετά από πολύ σκέψη...μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!! Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά...Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας... Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο.... Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Χωρίς πολλά λόγια... Απλό...αυθόρμητο...Χωρίς ζέσταμα...Με μια σακούλα φάρμακα καθημερινά και οι πόνοι σε όλο το κορμάκι μου από το θεριό σε σημείο να μην αντέχονται...Αλλά το πιο βασικό ξαπλωμένος... Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏

Posted by Giorgos Daskalakis B on Sunday, May 14, 2023


Η ανάρτησή του τον προηγούμενο μήνα 

Στα μέσα Απριλίου, ο τραγουδιστής είχε μεταφέρει με ένα βίντεο τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε αναρτήσει μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ένα κλιπ με τον ίδιο να απευθύνεται στους διαδικτυακούς φίλους του. Ανάμεσα σε όσα είχε πει, είχε αναφέρει ότι κατά 99,9 τοις εκατό νίκησε τον καρκίνο, ευχαριστώντας τα τέσσερα άτομα που του στάθηκαν.

Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9 τοις εκατό έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω την αγωγή στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία. Οι γιατροί μου είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου. Θέλω να πω "ευχαριστώ" στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν».

Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Η Παναγία μαζί μας...ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏

Posted by Giorgos Daskalakis B on Monday, April 17, 2023
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:


Εκλογές στην Αλβανία - Η πρώτη δήλωση Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα: «Νίκησε η Δημοκρατία»

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά - Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τα δύο αδέλφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης