Γιορτή της Μητέρας σήμερα, με τις παρουσιάστριες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, είτε μέσω social media, είτε μέσα από τις εκπομπές τους.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι μητέρα δύο αγοριών, έκανε τη δική της αναφορά μέσα από το «Χαμογέλα και πάλι!» εν μέσω του «σάλου» που έχει προκαλέσει η άτυπη τηλεοπτική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, μετά από πρόσφατη συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δικαστική τους διαμάχη, γύρω από τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών τους.
Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο της δικής της μητέρας, η παρουσιάστρια είπε: «Χρόνια Πολλά. Χρόνια Πολλά στις μανούλες. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή…».
Ο συνεργάτης της, Νίκος Συρίγος, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Θέλω να σου πω χρόνια πολλά γιατί είσαι μια από τις καλύτερες μαμάδες που έχω γνωρίσει και θέλω να σου δώσω και μια αγκαλιά και ένα φιλί» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα ανάγκη αυτό».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.