Γιορτή της Μητέρας σήμερα, με τις παρουσιάστριες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, είτε μέσω social media, είτε μέσα από τις εκπομπές τους.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι μητέρα δύο αγοριών, έκανε τη δική της αναφορά μέσα από το «Χαμογέλα και πάλι!» εν μέσω του «σάλου» που έχει προκαλέσει η άτυπη τηλεοπτική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, μετά από πρόσφατη συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δικαστική τους διαμάχη, γύρω από τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών τους.
Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο της δικής της μητέρας, η παρουσιάστρια είπε: «Χρόνια Πολλά. Χρόνια Πολλά στις μανούλες. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή…».
Ο συνεργάτης της, Νίκος Συρίγος, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Θέλω να σου πω χρόνια πολλά γιατί είσαι μια από τις καλύτερες μαμάδες που έχω γνωρίσει και θέλω να σου δώσω και μια αγκαλιά και ένα φιλί» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα ανάγκη αυτό».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.