Eurovision 2023: Καταχειροκροτήθηκε η Loreen με το τραγούδι «Tattoo»

Eurovision 2023: Καταχειροκροτήθηκε η Loreen με το τραγούδι «Tattoo»

«Για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα» είχε αναφέρει νωρίτερα στο ελληνικό κοινό

lorreen-tatoo
Η Σουηδία διαγωνίστηκε 9η στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision 2023 και η Loreen με το τραγούδι «Tattoo», καταχειροκροτήθηκε. Tην ίδια στιγμή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια έλαβε θετικές κριτικές από τους φαν της Eurovision. 

H Loreen αποτελεί το μεγάλο φαβορί του τελικού, ενώ το 2012 είχε κερδίσει ξανά τον διαγωνισμό με το τραγούδι «Euphoria».


Δείτε βίντεο με την εμφάνισή της
Loreen - Tattoo (LIVE) | Sweden 🇸🇪 | Grand Final | Eurovision 2023


Ακολουθούν μερικές αντιδράσεις στο Twitter

 
 
Κλείσιμο
«Tattoo» - Το τραγούδι της Σουηδίας
Το κομμάτι που επέλεξε η Loreen για να εκπροσωπήσει τη χώρα της λέγεται «Tattoo» και κυκλοφόρησε ως single στις 25 Φεβρουαρίου. Αφού κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό «Melodifestivalen», το κομμάτι βρισκόταν για μέρες στο Νο1 των charts στη Σουηδία. Έκτοτε, κατάφερε να κατακτήσει τα charts δεκατεσσάρων ακόμα χωρών, μεταξύ των οποίων η Ελβετία, η Ολλανδία, η Ελλάδα, η Ισλανδία, το Βέλγιο κ.α.

Μιλώντας στο Rolling Stone για το τραγούδι, η Loreen αποκάλυψε πως χρειάστηκε μόλις μιάμιση ώρα για να ηχογραφηθεί. «Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να παλέψεις για να δημιουργήσεις. Αλλά συνήθως, είναι το αντίστροφο. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες και οι μεγαλύτερες ερμηνείες γίνονται συνήθως πολύ γρήγορα, γιατί απλά ρέει. Πρέπει να υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια. Έτσι, ενώ ηχογραφούσα το τραγούδι στο στούντιο, χρειάστηκε, για παράδειγμα, μιάμιση ώρα; Κάτι μαγικό συνέβη εκεί», δήλωσε.


«Ελλάδα σ' αγαπάω» 
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision με τα στοιχήματα να την ανακηρύσσουν και πάλι νικήτρια, η Loreen μίλησε για την αγάπη της στην Ελλάδα, τη συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την αδυναμία που έχει στη φέτα.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «Καλύτερα Δε Γίνεται», η εκπρόσωπος της Σουηδίας στον μουσικό διαγωνισμό, ο τελικός του οποίου θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπορώ να συνδεθώ με το κοινό».

Ερωτώμενη αναφορικά με την επιστροφή της στον διαγωνισμό, μετά από 11 χρόνια, η ίδια απάντησε: «Όπου υπάρχει θετική ενέργεια πηγαίνω. Όταν υπάρχει αρνητική δεν πάω καν. Όπου κι αν είπε ότι μπορεί να επιστρέψω, υπήρχε παντού γύρω μου ένα θετικό συναίσθημα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csl3wdjbt09t)

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια θυμήθηκε τη συνάντηση που είχε με την Έλενα Παπαρίζου. «Έχω συναντήσει την Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία, αλλά πολύ καιρό πριν. Θυμάμαι όμως, ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα, ξέρεις, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι» σχολίασε.

Όσο για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, είπε: «Αγαπώ την Ελλάδα, μπορεί να έρθω στη χώρα σας για διακοπές μετά τον διαγωνισμό».

Τέλος, η Loreen που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αγάπη της στην ελληνική φέτα, απευθύνθηκε στο ελληνικό κοινό και είπε:

«Το Σάββατο, για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα. Σας αγαπώ».

«Ήμουν Ελληνίδα στην προηγούμενη ζωή μου»
Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, στο «Super Κατερίνα», το μεγάλο φαβορί είπε για τη φέτα, ότι: «Αγαπώ τη φέτα, το ψυγείο είναι γεμάτο φέτα. Σας το υπόσχομαι, ήμουν από την Ελλάδα στην προηγούμενη ζωή μου. Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου... ίσως είμαι Ελληνίδα».

«Ελλάδα σ' αγαπάω» είπε τέλος, στα ελληνικά η Loreen.

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023 - Δημοσκόπηση MARC - «37,7%: Δώστε μια δεύτερη θητεία στον Μητσοτάκη» - Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Θεσσαλονίκη - Γιος του 52χρονου για τους δράστες: «Έχουν χαρακώσει αμάξια, έχουν κάνει πολλά νταηλίκια στη γειτονιά»

Εκλογές στην Τουρκία: Με πόλωση, τοξικότητα ακόμη και αλεξίσφαιρα η Τουρκία «ανοίγει» αύριο τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης