Η Πάολα δεν βλέπει Eurovision και ενόψει του αποψινού τελικού, η τραγουδίστρια άφησε το σχόλιό της για τον διαγωνισμό.
Όπως είπε στην κάμερα του «OPEN Weekend» δεν παρακολουθεί ποτέ τη Eurovision, ενώ θεωρεί ότι ο Victor Vernicos αδικήθηκε στον φετινό διαγωνισμό.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός. Κανείς τραγουδιστής, κανείς σκηνοθέτης, καμιά ομάδα δεν πάνε εκεί για να χάσουν. Πάνε για να κερδίσουν και, αν όχι να κερδίσουν, να έχουν τουλάχιστον μια καλή θέση. Δεν δουλεύουν για να πάρουν το τίποτα αλλά συμβαίνει και αυτό, καμιά φορά να μην αρέσει αυτό που κάνουν. Όλα καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cskzhxsziegp)
«Εγώ θεωρώ ότι αδικήσανε φέτος πολύ το παλικάρι αυτό (σ.σ. τον Victor Vernikos). Η Eurovision έχει κάτι κιτς, πρώτη φορά όμως λόγω του Κωνσταντίνου Ρήγου ήταν πολύ στιλάτο αυτό που έγινε και απόλυτα σημερινό. Εντάξει, δεν πήγε καλό αλλά τι να κάνουμε. Δεν πήγε καλά» πρόσθεσε, τέλος για τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας, η Πάολα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς