Αρναούτογλου για Μαραντίνη-Χρηστίδου: «Μην λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί»

Αρναούτογλου για Μαραντίνη-Χρηστίδου: «Μην λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί»

«Βρε Θοδωρή μου γλυκέ, έρχεσαι στην εκπομπή καλεσμένος και προσπαθώ να μην σε ρωτήσω τίποτα και μετά πας και μιλάς αλλού» είπε ο παρουσιαστής - Δείτε το βίντεο

arnaoutoglou_sissi_marantinis
Τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα για τις δικαστικές διαφορές του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και την αντίδραση της δεύτερης, σχολίασαν πολλοί παρουσιαστές στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κλήθηκε με τη σειρά του να σχολιάσει τα παραπάνω και δήλωσε αντίθετος με όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Βρε Θοδωρή μου γλυκέ, έρχεσαι στην εκπομπή καλεσμένος, εγώ προσπαθώ να μην σε ρωτήσω τίποτα… Μετά ο Θοδωρής πάει και μιλάει και λέει αλλού πράγματα… Εγώ βέβαια του είπα ότι δεν μπορώ να τον ρωτήσω, γιατί δεν θέλω να τον στενοχωρώ. Μην τα λύνετε τα προβλήματά σας ρε παιδιά στον αέρα».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για συνέντευξη Μαραντίνη  «Μη λύνετε τα προβλήματα στον αέρα»


«Εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί στον αέρα αυτό. Δεν θέλω! Δεν σημαίνει ότι αυτός που τον ρωτάει από τη στιγμή που απαντάει ο άλλος, σημαίνει ότι φταίει ο δημοσιογράφος. Προσπαθώ να αποφεύγω λίγο αυτές τις ερωτήσεις για μένα. Πολύ καλά κάνει ο κάθε δημοσιογράφος από τη στιγμή που παίρνει μία συνέντευξη, μπορεί να ρωτήσει ό,τι θέλει και ο άλλος ας μην απαντήσει…» πρόσθεσε.

«Σκεφτείτε αυτά τα δύο νέα παιδιά που βλέπουν τους γονείς τους -γιατί είναι και μεγάλα παιδιά -στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι πολλές φορές τα πράγματα μπορούν να οδηγηθούν στα δικαστήρια σε ένα ζευγάρι, γιατί δεν μπορούν να βρουν άκρη. Πιστεύουν ότι ο καθένας έχει δίκιο. Αν γίνεται αυτό να διαφυλαχτεί από παντού, από όλους μας… Δύο νέα παιδιά, χαρισματικά που έκαναν δύο όμορφα παιδιά και ήταν μία πολύ όμορφη οικογένεια» πρόσθεσε, επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου.


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητο: Αμερικανίδα φοιτήτρια γελάει και χορεύει αφού σκότωσε δύο ανθρώπους οδηγώντας μεθυσμένη


Καβγάδισαν μπροστά στις κάμερες Λόπεζ και Άφλεκ; - Ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκαλύπτει τι έλεγαν μεταξύ τους

Έτσι σχολίασε το Twitter τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision - «To παιδί δεν φταίει σε τίποτα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης