Άση Μπήλιου: «Εκτιμώ πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν»

Άση Μπήλιου: «Εκτιμώ πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν»

Η αστρολόγος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα πρόσωπα που έχει συνεργαστεί

asi-mpiliou
Η Άση Μπήλιου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε για την επαγγελματική της ζωή: «Φέτος είναι μια ωραία χρονιά. Είναι μια ήσυχη χρονιά για μένα, μια χρονιά που περνάω καλά κι αυτό είναι κάτι που πλέον, δεν το βρίσκεις και πάρα πολύ εύκολα».

«Νομίζω πως όταν είσαι αρκετά χρόνια κι έχεις αποκτήσει ένα κοινό που σε ακολουθεί, θα έχεις κάποια τηλεοπτική πρόταση κάθε χρονιά. Εγώ γενικά, είμαι πολύ σταθερή σαν άνθρωπος. Δηλαδή, για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά και θα πρέπει να υπάρχουν γενικά κάποιοι παράγοντες που θα με κάνουν να φύγω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk31doso55d)

Όπως είπε, ακόμα δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό της μέλλον. «Ακόμα δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Δηλαδή, πρώτα θα πρέπει να συζητηθει εάν θα υπάρχει πρωινό, ποιος θα κάνει αυτό το πρωινό. Υποθέτω, χωρίς όμως να γνωρίζω κάτι, ότι θα συνεχιστούν τα πράγματα. Τώρα, με αλλαγές μπροστά και πίσω, αυτά κάθε χρόνο γίνονται», εξηγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στους παρουσιαστές, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, εκείνους που εκτιμά και το τι έχει αλλάξει στον τρόπο, με τον οποίο δουλεύουν.

«Τηλεοπτικά έχω δέσει πολύ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, το πρώτο ζευγάρι που συνεργάστηκα. Εκτιμώ πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν. Διαβάζουν πάρα πολύ και δεν έρχονται αδιάβαστοι το πρωί, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό, γιατί κι οι παρουσιαστές πρέπει να διαβάζουν. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, νομίζαμε ότι ο παρουσιαστής είναι κάποιος, στον οποίο τα προσφέρουν όλα έτοιμα κι αυτός απλά τα παρουσιάζει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να διαβάζει, να καταλαβαίνει, να μαθαίνει κι αυτό το εκτιμώ πολύ στα παιδιά και βρίσκω πραγματικά καλή την πρώτη τους προσπάθεια», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα απολογείται ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο


Ο Μητσοτάκης προτάσσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απέναντι στο «ναυάγιο» της προοδευτικής διακυβέρνησης


Συνεχίζεται η αστάθεια με βροχές και σκόνη - Έρχονται τα πρώτα 30άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης