Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για Eurovision, γιατί νιώθω ότι δεν του ταιριάζει»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για Eurovision, γιατί νιώθω ότι δεν του ταιριάζει»

«Ο Χρήστος Μάστορας θα μπορούσε, η Ελένη Φουρέιρα ξανά και η Ζοζεφίν θα μπορούσε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

konstantinos_xristoforou
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις, με αφορμή το party που έγινε χθες το βράδυ σε γνωστό club και ήταν αφιερωμένο στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο, δυο φορές στο παρελθόν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μίλησε για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Επίσης, μίλησε και για το ποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια θα θεωρούσε καλό εκπρόσωπο της χώρας στο μέλλον για τη Eurovision.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csj6uxwc1rl5)
Κλείσιμο

«Ήμουν σήμερα και στον Φώτη (σ.σ Σεργουλόπουλο) στην εκπομπή και μου λέει "έχεις πει πως είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν νέοι στη Eurovision". Δεν είπα αυτό. Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στη Eurovision. Να πηγαίνουν και οι μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια. Να μην το κάνουμε πολλές φορές talest show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Εύχομαι αύριο να μην… Δεν γίνεται να λέει η Καλομοίρα πέρσι πως θέλει να πάει και να της λες "όχι, είσαι μεγάλη". Όποιος το αρνηθεί είναι ψεύτης», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σχετικά με ποιους θεωρούσε κατάλληλους για να συμματάσχουν στον διαγωνισμό του τραγουδιού, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε: «Η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να το κάνει, η Έλλη Κοκκίνου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι τόσο, γιατί νιώθω ότι δεν του ταιριάζει. Μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ. Θα μπορούσε άνετα να πάει στο διεθνές κομμάτι του Σαν Ρέμο. Δεν είναι θέμα χορευτικού. Ο Χρήστος Μάστορας θα μπορούσε, η Ελένη Φουρέιρα ξανά και η Ζοζεφίν θα μπορούσε. Λίγο ακόμα και θα μπορούσε».

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, στην οποία είχε εκφράσει μια θετική στάση.

Μετά από σχετική ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος στο «Τετ α τετ», ο λαϊκός τραγουδιστής είχε απαντήσει πως είναι κάτι το οποίο έχει σκεφτεί. Εξήγησε δε, τον λόγο που δεν έχει συμβεί ακόμη.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πει: «Το σκέφτομαι αρκετά τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι, αλλά δεν έχω νιώσει έτοιμος. Δεν έχω νιώσει ακόμα έτοιμος με το τραγούδι. Θα ήθελα να είναι ένα ελληνικό τραγούδι το οποίο να το διαμορφώσουμε και να 'ναι σε πιο ευρωπαϊκά global [παγκόσμια] δεδομένα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs44592zytyp)


Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης