Φωτεινή Δάρρα: Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι κακιά, είναι ένα είδος bullying

Φωτεινή Δάρρα: Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι κακιά, είναι ένα είδος bullying

«Έχω παραπονεθεί σε δημοσιογράφο για δημοσίευμα που με αφορούσε πριν χρόνια, το κατέβασε αμέσως, γιατί ήταν ψευδές» αποκάλυψε

foteini_darra
Η Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για την εμπειρία της από την εκπομπή του J2US, σχολίασε το σενάριο να συμμετάσχει σε μία κριτική επιτροπή και αποκάλυψε ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει διαβάσει ποτέ για την ίδια.

«Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να συμμετάσχω στο J2US, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το ταίρι μου. Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχθηκα. Δύσκολα θα το ξανάκανα όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει και πάλι αυτό το μομέντουμ. Πιστεύω πολύ στη στιγμή», δήλωσε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

«Μου έχει γίνει πρόταση να πάω στο "Survivor". Όταν με πήραν, νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος. Γέλασα πάρα πολύ, γιατί κάποιος που με ξέρει, γνωρίζει ότι δεν θα άντεχα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι δύσκολη σε αυτό», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csigwxy35tb5)

Σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί μέλος μιας κριτικής επιτροπής, η Φωτεινή Δάρρα απάντησε: «Πάρα πολύ δύσκολα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω κακό λόγο σε κάποιο, γι’ αυτό και δεν κάνω και μαθήματα φωνητικής σε άλλους».

Τέλος, όσον αφορά τις δυσάρεστες εμπειρίες που έχει βιώσει με τα media, η τραγουδίστρια είπε: «Έχω παραπονεθεί σε δημοσιογράφο για δημοσίευμα που με αφορούσε πριν χρόνια. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι μου απάντησε πολύ ευγενικά και το κατέβασε αμέσως, γιατί ήταν ψευδές. Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθεί η εικόνα ότι είμαι κακιά, δύσκολη. Είναι ένα είδος bullying. Παιδιά, στοπ. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε να πέσει από το μπαλκόνι η μάνα του βρέφους στην Άρτα όταν άκουσε την τραγική είδηση

«Καιρός ήταν να με ξαναδείτε» - Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την απώλεια 42 κιλών

Αυτά είναι τα καλύτερα 29 street food στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης