Νίκος Ψαρράς: Όταν έπαιζα στα σίριαλ του Κοκκινόπουλου οι άνθρωποι που με έβλεπαν έκαναν ένα βήμα πίσω

Νίκος Ψαρράς: Όταν έπαιζα στα σίριαλ του Κοκκινόπουλου οι άνθρωποι που με έβλεπαν έκαναν ένα βήμα πίσω

«Στις Άγριες Μέλισσες γελούσαν που με έβλεπαν στον δρόμο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

nikos-psarras__2_
Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στους ρόλους, τους οποίους έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι ανέφερε αρχικά, πως ο πατέρας του ήταν εντελώς αντίθετος με το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς δεν είναι ένα επάγγελμα που προσφέρει σταθερότητα.

«Την υποκριτική ο πατέρας μου δεν τη θεωρούσε επάγγελμα. Μου έλεγε "τώρα θα σε βλέπει ο κόσμος να φιλέσαι κι αυτό είναι δουλειά;". Ήξερε ότι δεν είναι κάτι σταθερό. Στις εξετάσεις μου στο Γ' έτος, όταν του έδωσαν συγχαρητήρια οι καθηγητές μου στο Βασιλικό Θέατρο, με ρώτησε "αυτοί με κοροϊδεύουν;"», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgrg0gmfbtt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ρόλους που έχει παίξει μέχρι σήμερα. «Έχω παίξει κατά κόρον σφάχτες, δολοφόνους, όλους τους περίεργους τύπους και δεν είμαι έτσι στη ζωή μου κι αυτό έχει και μια πλάκα. Σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο και σε ταυτίζει με αυτό που παίζεις εκείνη την περίοδο. Στις Άγριες Μέλισσες γελούσαν που με έβλεπαν στον δρόμο. Στα σίριαλ του Κοκκινόπουλου έβλεπα ανθρώπους που έκαναν ένα βήμα πίσω, ήταν μαγκωμένοι», εξήγησε.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αλλάξει το επίθετό του, όπως έχουν κάνει πολλοί συναδέλφοι του, δήλωσε: «Όταν ξεκινούσα κι έπαιζα στην πρώτη μου δουλειά, ένας συνάδελφος που ήταν χρόνια πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, ο Ανδρέας Ζησιμάτος μου έλεγε "βρε παιδάκι μου, εσύ τώρα είσαι ομορφόπαιδο και να σε λένε Ψαρρά;". Δεν το σκέφτηκα ποτέ να το αλλάξω».


Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης