Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: «Άμα δεν μιλάω, είμαι διπλωμάτης κι άμα μιλήσω, μου λένε "γιατί ανακατεύομαι"»

Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: «Άμα δεν μιλάω, είμαι διπλωμάτης κι άμα μιλήσω, μου λένε "γιατί ανακατεύομαι"»

«Δεν γνώριζα τίποτα για παρεξηγήσεις, μπροστά ήταν όλοι καλοί μαζί μου» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

stelios-hantampakis
Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στα λεγόμενα των συμπαικτών του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε αρχικά: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί από κάποιους παίκτες ότι ο κόσμος θα με έστελνε σπίτι μου, με το που βγω υποψήφιος. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο, να τον αφήσω δηλαδή να ψηφίσει, ενώ θα αποχωρούσα».

Όσο για τις δηλώσεις του Βασάλου, του Καραγκούνια και της Μεταξά, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Χανταμπάκης για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ανέφερε: «Ο Βασάλος, ο Τάκης και η Μελίνα δεν μου είχαν δείξει καμία δυσαρέσκεια. Προφανώς, αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

«Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με τη Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά, που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της με έκανε να τη συμπαθήσω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cse6ngm0j3ip)

Όσο για τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος «τα έβαλε» μαζί του, επειδή του αποκάλυψε όσα του είχε πει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σχολίασε: «Είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για ανακατωσούρες; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο. Το θέμα με τη Σταυρούλα και τον Βασάλο ξεκίνησε από όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα».

«Από τότε είχαν αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάμε αν μου εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα κάτι, ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λέτε τώρα ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό, γιατί δεν άρεσε καθόλου στον Βασάλο. Εγώ δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cse6jzneo0dd)

Εξήγησε μάλιστα, πως ο Βασάλος είχε εκνευριστεί με τον Τάκη Καραγκούνια. «Ο Βασάλος αισθάνθηκε άβολα με αυτό που είχε πει η Μελίνα κι ο Τάκης τον είχε πει "Δον Ζουάν που αλλάζει τις γυναίκες". Είχε τσαντιστεί και με τον Τάκη. Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς επειδή εγώ δεν απαντάω. Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμα κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω, είμαι διπλωμάτης κι άμα μιλήσω, γιατί ανακατεύομαι», τόνισε.

Κλείσιμο
Κλείνοντας, ανέφερε: «Σίγουρα σε εμένα βλέπω έναν παίκτη που αγωνιστικά τουλάχιστον, συνεχίζει. Τα παιδιά αυτά δέχτηκαν πόλεμο από την αντίθετη ομάδα για το ότι με ψήφισαν, οπότε είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να ρίξουν το μπαλάκι τους σε εμένα. Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για μένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι, όταν ήμασταν στην καλύβα. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Δεν γνώριζα τίποτα για παρεξηγήσεις, μπροστά ήταν όλοι καλοί μαζί μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Μητσοτάκης ανεβάζει την ένταση με τον Ανδρουλάκη - Η ΝΔ ανοίγει την ψαλίδα σε κρίσιμο timing


Το τραγούδι που ζήτησε o Κάρολος από τον Μποτσέλι και οι άλλοι σταρ της συναυλίας της στέψης του


Ο «πόλεμος» των drones: Ουκρανικό αυτό που καταρρίφθηκε στο Κίεβο, άγνωστης προέλευσης αυτό του Κρεμλίνου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης