Survivor All Star Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» απόψε - Ο παίκτης που φεύγει οικειοθελώς

Survivor All Star Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» απόψε - Ο παίκτης που φεύγει οικειοθελώς

Ποιος αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα;

allstar_oikeiothelis_apoxwrisi_2
Με εντάσεις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου.

Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου ισοψήφησαν και βγήκαν στον «τάκο» ενώ η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη στο προηγούμενο συμβούλιο, συνέχισε να απασχολεί τους παίκτες με αποτέλεσμα να συζητηθεί εκ νέου.

Η μεγάλη ανατροπή, ωστόσο, θα έρθει απόψε το βράδυ. Πριν ολοκληρωθεί η εβδομάδα και ο Γιώργος Λιανός αποκαλύψει, ποιος παίκτης δεν ψηφίστηκε από το κοινό και θα υποχρεωθεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, θα ανακοινωθεί μία ακόμη οικειοθελής αποχώρηση για φέτος.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.
xantampakis9

Τις τελευταίες μέρες, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε μπει στο «στόχαστρο» τόσο των συμπαικτών του, όσο και των αντιπάλων του, μετά τις πληροφορίες που μετέφερε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αναφορικά με τα συναισθήματα της Σταυρούλας Χρυσαειδή προς τον γυμναστή.

Πρώτα, η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε στην κάμερα του ριάλιτι ότι: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csb518jf9rpl)

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειξε τον εκνευρισμό του απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές αυτό ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης κι έχω καταλάβει ότι μεταφέρει πληροφορίες αχρείαστες από τον έναν παίκτη στον άλλο κι αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά, γιατί χώρια ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι ένα βασικό κριτήριο για το αν ένας άνθρωπος δρα σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι» είπε συγκεκριμένα στην κάμερα του Survivor All Star.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csb4zaqjakw9)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης