Παναγιώτα Βλαντή: Έχω κάνει κι εγώ κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία

Παναγιώτα Βλαντή: Έχω κάνει κι εγώ κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία

«Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή» τόνισε η ηθοποιός

panagiota-vlanti
Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμο της, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων, στην οποία έχει προχωρήσει.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» καιαρχικά, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τη συμμετοχή της αργότερα, στα καλλιστεία.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική, ήταν η σταρ. Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό», είπε αρχικά και συμλήρωσε: «Ήταν επανάσταση για μένα το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική κι έτσι, πήγα στα καλλιστεία. Τελικά, δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφίσεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csbn2hp2ydzt)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον γάμο της, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω του κορωνοϊού, παντρεύτηκα το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ, αλλά μετά τον γάμο, το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μου άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν τον γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ. Η τελετή ήταν όπως την ήθελα. Σε ένα ξωκλήσι, με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα κι έγινε ένας πανικός».

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Το έχουμε σκεφτεί», αποκάλυψε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα

Αντιδράσεις στην Τουρκία για το «Mehmetcik Busters» του Ινδού αεροπόρου στην άσκηση «Ηνίοχος 2023» στην Ελλάδα

Οκτώ χρόνια στα δικαστήρια το δυστύχημα με το F-16 στην Ισπανία

«Γεια σου ψήστη μου» - Η Δέσποινα Βανδή αποθεώνει τον Βασίλη Μπισμπίκη μπροστά από το μπάρμπεκιου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης