Κάιλι Τζένερ: Τα «γυρίζει» η τηλεπερσόνα - Παραδέχεται τις πλαστικές και τις «χρεώνει» στην οικογένειά της

Κάιλι Τζένερ: Τα «γυρίζει» η τηλεπερσόνα - Παραδέχεται τις πλαστικές και τις «χρεώνει» στην οικογένειά της

«Δεν θέλω η κόρη μου να ακολουθήσει τα χνάρια που ακολούθησα εγώ» ακούγεται να λέει στο νέο τρέιλερ του «Kardashians»

kaili_plastikes
«Σάλο» προκάλεσε πριν από λίγο καιρό η Κάιλι Τζένερ, όταν αρνήθηκε ότι έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν είμαι τόσο πλαστική, υπάρχει μία παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου» είχε πει, μεταξύ άλλων και ένα «κύμα» αντιδράσεων στα social media ξέσπασε,  την ίδια στιγμή που παλιές της φωτογραφίες της άρχισαν να κάνουν  τον γύρο του διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο, οι επικριτές της προσπαθούν να κάνουν σαφή, τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ίδια φαίνεται να μην κρατά την ίδια στάση, αφού σε νέο τρέιλερ του ριάλιτι «The Kardashians» εμφανίζεται μετανιωμένη για τις παρεμβάσεις στο σώμα της.

Στο κλιπ, η Τζένερ εκφράζει, πόσο πολύ μετανιώνει για τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ενώ παραδέχτηκε ότι η οικογένειά της έχει θέσει πρότυπα ομορφιάς που έχουν επηρεάσει την αυτοεκτίμηση άλλων γυναικών.

«Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση για τα πρότυπα ομορφιάς που έχουμε θέσει» είπε.

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι πλέον ανησυχεί για την ψυχική υγεία της μικρής της κόρης, Στόρμι, καθώς φοβάται ότι θα ακολουθήσει τα βήματά της μόνο και μόνο για την κοινωνική αποδοχή.

«Δεν θέλω η κόρη μου να ακολουθήσει τα χνάρια που ακολούθησα εγώ. Εύχομαι να μην είχα αγγίξει ποτέ τίποτα» τόνισε η Τζένερ.

Δείτε το βίντεο
The Kardashians | Season 3 Official Trailer | Hulu


Οι αντιδράσεις στα social media για την ατάκα της «Δεν είμαι τόσο πλαστική»

Αμέσως μετά από τη δήλωσή της για τις πλαστικές, το διαδίκτυο «γέμισε» από παλιές της φωτογραφίες, πριν ξεκινήσει τις επεμβάσεις, στις οποίες η ίδια δεν θυμίζει σε τίποτα την πλέον εκατομμυριούχα μικρότερη κόρη της οικογένειας Τζένερ και Καρντάσιαν.

Δείτε φωτογραφίες της από το παρελθόν
13378495
12729208
shutterstock_233349238
shutterstock_252293659
Κλείσιμο

Για ακόμη μία φορά την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα, ενώ πολλοί τόνισαν ότι η εμφάνισή της έχει αλλάξει αισθητά με το πέρασμα του χρόνου.«Μάτια έχουμε και βλέπουμε», «Η Κάιλι είπε ένα ψέμα σήμερα», «Αν η Κάιλι δεν είναι τόσο πλαστική, τότε εγώ είμαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ» είναι μερικά από τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών στο Twitter εναντίον της.

Δείτε περισσότερα



Οι δηλώσεις της Τζένερ
Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο «Homme Girls» και αποκάλυψε πως «δεν είναι τόσο πλαστική, όσο νομίζει ο κόσμος».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για μένα, ότι έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου και ότι είμαι πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Πραγματικά δεν ισχύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

kaili-tzenner
Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, πάντοτε ήθελε πιο «ζουμερά χείλη», όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση. Απλά ήθελε να δει τον εαυτό της, όπως τον φανταζόταν.

«Πάντα ήμουν εκείνο το άτομο στο δωμάτιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ακόμα και ως παιδί», εξηγεί και προσθέτει: «Πήρα ένα filler χειλιών κι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν το μετανιώνω, αλλά και χωρίς αυτό, πάντα πίστευα ότι ήμουν χαριτωμένη».



Εξήγησε μάλιστα, πως το 2018 είχε σταματήσει για ένα διάστημα να κάνει την παραμικρή παρέμβαση στο πρόσωπό της, όμως έναν χρόνο αργότερα, «υπέκυψε» ξανά στο filler.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έκατσα κάτω από το νυστέρι και ανακατασκεύασα πλήρως το πρόσωπό μου, κάτι που είναι ψέμα. Δεν καταλαβαίνουν τι μπορούν πραγματικά, να κάνουν στην εικόνα τους τα ωραία μαλλιά, το μακιγιάζ και τα fillers. Ναι, βάζω fillers, δεν το αρνούμαι», είχε πει το 2019 σε συνέντευξή της στο Paper Magazine.

kaili-tzenner
Η Κάιλι Τζένερ πριν τις πλαστικές επεμβάσεις / Πηγή: Shutterstock
Η τεχνητή νοημοσύνη έχει προβλέψει πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ αν είχαν γεράσει φυσικά. Η διάσημη οικογένεια, που είναι γνωστή για την αγάπη της για τα καλλυντικά, φαίνεται πολύ διαφορετική σε ένα ψηφιακά τροποποιημένο βίντεο που έγινε πριν λίγους μήνες, viral στο TikTok.

Το κλιπ, που δημιουργήθηκε από τους Αυστραλούς streamers Vandahood Live, εκτιμά πώς θα έμοιαζε σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση η Κάιλι Τζένερ.

kylie-jenner








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης