Μπιλ Χέιντερ: Tέλος τα αυτόγραφα από τον ηθοποιό - Το περιστατικό που τον εξόργισε

Μπιλ Χέιντερ: Tέλος τα αυτόγραφα από τον ηθοποιό - Το περιστατικό που τον εξόργισε

Ο πρωταγωνιστής του «Βarry» δεν σκοπεύει να υπογράψει ξανά κάτι στο μέλλον

Bill_Hader_76
Ο Μπιλ Χέιντερ, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Barry», αποκάλυψε στο podcast «Happy, Sad, Confused» ότι δεν υπογράφει πλέον αυτόγραφα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ένα περιστατικό όπου ένας θαυμαστής χρησιμοποίησε το παιδί του για να υπογράψει ο Χέιντερ ένα παιχνίδι BB-8, ώστε να το πουλήσει στο διαδίκτυο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στις 3 τα ξημερώματα μετά την πρεμιέρα του «Inside Out» και ο θαυμαστής κράτησε το παιδί του ξύπνιο όλη τη νύχτα για να πάει εκείνο να ζητήσει το αυτόγραφο από τον ηθοποιό.


Κλείσιμο
Ο Χέιντερ βρήκε το περιστατικό απαράδεκτο και πλέον αρνείται να υπογράψει οτιδήποτε: «Είπα, αυτό που έγινε είναι εντελώς σκ...τά οπότε τώρα, απλά, δεν υπογράφω τίποτα από αυτά».

Παρόλο που ο Χέιντερ πιστώνεται στο «Star Wars: The Force Awakens» για τη δουλειά του ως σύμβουλος φωνής για τον BB-8, αισθάνεται ότι δεν μπορεί να πάρει τα εύσημα για την επιτυχία του χαρακτήρα, καθώς έκανε κάποιες φωνητικές δουλειές που δεν πήγαν καλά. Πιστεύει ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε και ότι η εμπειρία του να το κάνει δεν ήταν μοναδική.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης