Survivor All Star: Στα... Μπλε το Λονδίνο, ο Ατζούν τους πήγε να δουν και αγώνα της Χαλ Σίτι - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Στα... Μπλε το Λονδίνο, ο Ατζούν τους πήγε να δουν και αγώνα της Χαλ Σίτι - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Εύης, το νέο παιχνίδι της Καραϊβικής και η μάχη για το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν

Collage_Maker-01-May-2023-01-53-AM-3019
Με τους Μπλε να κατακτούν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star και να ταξιδεύουν στο Λονδίνο για να διασκεδάσουν και να δουν μέχρι και ποδοσφαιρικό αγώνα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την επόμενη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο από την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου κλήθηκαν να διαχειριστούν οι Κόκκινοι και οι Μπλε κατά την έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής (30/4), με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρεται στην κατάρα που έσπασε, όταν και στο αγώνισμα επάθλου έφερε το 10άρι για την ομάδα του και όμως δεν ήταν αυτός που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αλλά η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaab5c0h76x)


Την αποχώρηση της Εύης περίμενε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος είπε πως σταναχωρήθηκε που έφυγε η συμπαίκτρια του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaaapcaou1t)


Στεναχωρημένος που αποχώρησε η Εύη ήταν και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος ήταν συνυποψήφιος της στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaa7ekf5j7t)
Κλείσιμο


Από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του από την φράση περί… αδικίας που εξέφρασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι που ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ», ανέφερε ο 49χρονος μισθοφόρος.

«Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και εγώ την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση» έσπευσε να αποκριθεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να συνεχίσει ο Τάκης Καραγκούνιας: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις και εσύ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».

«Έχω μάθει στη ζωή μου να υποστηρίζω αυτά που λέω και να λέω ότι θέλω και ότι πιστεύω. Δεν περιμένω από κανέναν να με κρίνει για αυτό ούτε να μου πει ότι δεν είναι σωστό. Για μένα είναι δική μου η κρίση και αν εγώ πιστεύω ότι είναι άδικη η αποχώρηση της Εύης, θα το πιστεύω μέχρι το τέλος και δεν θα το πάρω πίσω», ανέφερε η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου και ξεκαθάριζε πως αυτό που είπε δεν αφορούσε τον Τάκη αλλά για αυτούς οπού προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε άλλους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaado8aqlwh)


Το επεισόδιο της Κυριακής είχε και νέο παιχνίδι της Καραϊβικής με τον Γιώργο Λιανό να δίνει συγχαρητήρια στους Σπύρο Μαρτίκα, Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Κόρομι που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο, να εξηγεί τους κανονισμούς του παιχνιδιού των ερωτήσεων και να ανακοινώνει πως οι νικητές θα φάνε από δυο κομμάτια τσιζκεικ. Οι Μπλε επικράτησαν των Κόκκινων με 5-2 και έτσι έφαγαν το γλυκό τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csab77wx0q55)


Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα της ομάδα του και την έπαρση που έδειξαν κάποιοι παίκτες της, ειδικά ο Κώστας Ασημακόπουλος. «Αυτή η έπαρση θα τους γυρίσει, είναι κάρμα όλα στη ζωή. Ελπίζω σήμερα να κερδίσουμε το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν για να τους βουλώσουμε το στόμα», είπε ο 49χρονος μισθοφόρος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csabm0o2u3k9)


Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν ενώπιων του Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος τους ανακοίνωσε πως ο νικητής του μεγάλου επάθλου θα πάει στο Λονδίνο, θα απολαύσει ένα γεύμα σε ένα πολυ γνωστό εστιατόριο και στη συνέχεια θα διασκεδάσει σε ένα διάσημο κλαμπ. Την επόμενη ημέρα θα πάνε να δουν τον τελευταίο φετινό αγώνα της Χαλ Σίτι, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και θα γιορτάσουν το τέλος της κανονικής περιόδου της EFL Championship σε παμπ μαζί με τους οπαδούς της ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csabqzxprf6x)


Η ομάδα που θα έφτανε πρώτη στις 8 νίκες και στους δύο αγώνες θα έπαιρνε και το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Στο πρώτο σκέλος οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά με τον Σάκη, όμως οι Μπλε ισοφάρισαν με τον Αγόρου και η Σταυρούλα τους έβαλε μπροστά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csabx6108h69)


Ο Μαρτίκας νίκησε τον Κόρο για το 3-1 και ο Μπόγδανος τον Βασάλο για το 4-1. Η Μαριαλένα μείωσε σε 4-2, ο Ασημακόπουλος έκανε το 5-2 και ο Σάκης με 2η νίκη μείωσε σε 5-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csac0oftafnd)


Στο el clasico του Άγιου Δομίνικου ο Σπύρος επικράτησε του Τάκη για το 6-3, η Σταυρούλα νίκησε τη Μαριαλένα για το 7-3 και ο Αγόρου κόντρα στον Κόρο έκανε το 8-3 δίνοντας την 1η νίκη στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csacbfyeriih)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csacexnbnr21)



Στο 2ο μέρος είχαμε ντέρμπι. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να προηγηθούν με 6-3, όμως οι Μπλε βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν σε 6-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csad8y8ayxv5)


Ο Χανταμπάκης έφερε τους Κόκκινους σε ματς πόιντ, όμως ο Μπάρτζης οδήγησε τη μάχη σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csadbbi71vop)


Ο Σάκης νίκησε την Σταυρούλα και έτσι οι Κόκκινοι ισοφάρισαν σε 1-1 και ο αγώνας πήγε σε τρίτο σκέλος για να ξεκαθαρίσει ποιος θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csade5fqzyyp)


Στο τρίτο μέρος οι Κόκκινοι με Μαριαλένα και Σάκη έκαναν το 2-0, όμως οι Μπλε απάντησαν με Στέλλα και Μάριο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε ακόμα ένα flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csadmfb0v7cp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csae9km0g51t)


Στην τελική αναμέτρηση στους στόχους βρέθηκαν πάλι ο Σάκης με τη Σταυρούλα με την παίκτρια των Μπλε αυτή τη φορά να παίρνει το αίμα της πίσω και να μοιράζει στην ομάδα της τα εισιτήρια για το ταξίδι στο Λονδίνο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaefh0gb42h)


Το πάρτι που στήθηκε στους Μπλε δεν είχε προηγούμενο, ενώ την ίδια ώρα οι Κόκκινοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν, με τον Σάκη να είναι απαρηγόρητος και την Μαριαλένα να προσπαθεί να τον εμψυχώσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaeispku3tt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaem93q7vt5)


Οι Μπλε πήραν το αεροπλάνο για το Λονδίνο και κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη βρετανική πρωτεύουσα, με τον Ηλία Μπόγδανο να τραγουδάει μαζί με πλανόδιο τραγουδιστή και τον Ασημακόπουλο να... τρολάει τον Καραγκούνια που δεν είχε ταξιδέψει μαζί τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaf8fe01u6h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaf5nc7zqkx)


Η συνέχεια είχε φαγητό και ξεφάντωμα σε κλαμπ πριν καταλήξουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και να συνεχίσουν με την ίδια ένταση την επόμενη ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csafcco2jdu9)


Οι μπλε survivors πριν οδηγηθούν στο MKM Stadium, έδρα της Χαλ Σίτι, επισκέφθηκαν μαζί με τον Ατζούν μια παμπ γεμάτη οπαδούς της ομάδας και τραγούδησαν μαζί τους, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα με την Σουόνσι (1-1) για την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και γνώρισαν από κοντά και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος αγωνίζεται στους «Τίγρεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csafcw5t1cwx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csafgwlwpwd5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csafkvdj0m5l)





Ειδήσεις σήμερα:

Πετράλωνα - Πλεύρης: Με οίδημα στο μάτι από την επίθεση - Η ανακοίνωση του «Λαϊκού»

Ύδρα: «Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα απ' την ταράτσα»! - Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης, υπό κράτηση ο δράστης

Έλον Μασκ: Στην Σαντορίνη η μητέρα του, Μάγια Μέι - Έφτασε με Tesla και 8 σωματοφύλακες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης