Τριαντάφυλλος: Εκνευρίστηκε με τους κριτές του J2US - Δείτε το βίντεο

Τριαντάφυλλος: Εκνευρίστηκε με τους κριτές του J2US - Δείτε το βίντεο

«Μην το ξαναπείς αυτό» είπε ενοχλημένη η Καίτη Γαρμπή

triantafyllos_felicia
Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στου κριτές του J2US βλέποντας την πορεία που έχει σε κάθε live η Φελίσια Λαπάτη με την οποία διαγωνίζονται μαζί στο stage.

Ακριβώς μετά τη νέα τους εμφάνιση, ο τραγουδιστής αντιπαρατέθηκε με την Καίτη Γαρμπή σχετικά με την κριτική που δέχεται η Φελίσια Λαπάτη σε κάθε live, ενώ, ο ίδιος υποστηρίζει ότι παρατηρεί εξέλιξή στη ραδιοφωνική παραγωγό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs9inygj6pgp)

«Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

«Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται», είπε η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της.

«Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια…. πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε! Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα» απάντησε ο τραγουδιστής.

«Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως» διαφώνησε μαζί του η Καίτη Γαρμπή, η οποία αιτιολόγησε τη στάση των κριτών λέγοντας:

«Εσύ, επειδή τη ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια».

Ειδήσεις σήμερα:


O Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο «Πρώτο Θέμα»: Ολα κρίνονται στις 21 Μαΐου

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το τηλεφώνημα ενός από τους συλληφθέντες σε συγγενή - Προσπαθούσε να «χτίσει» άλλοθι

Σέρρες: Το κοριτσάκι έκλαιγε και ήταν σε κατάσταση σοκ, λέει ο αστυνομικός που έσωσε παππού και εγγονή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης