Το λουκ της Ειρήνης στο «My Style Rocks» προβλημάτισε την κριτική επιτροπή και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, με την παίκτρια να κάνει «συλλογή» από άσους. Το κόνσεπτ της ήταν «ραντεβού για να της δείξουν ένα χώρο να μεταφέρει την εταιρία της», αλλά έφερε κακή βαθμολογία στο σύνολο.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στη fashionista: «Αυτό το λουκ δεν είναι άξιο σχολιασμού. Είναι καταρχάς εκτός εποχής., Δεν ξέρω πώς μπήκες στη διαδικασία να φέρεις τέτοιο λουκ, αλλά δεν περνάει» και τη βαθμολόγησε με τον χαμηλότερο βαθμό, 1 στα 5.
Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο παλτό, μεταξύ Σελένης, Αναστασίας, Όλγας και Emilias. Για ακόμη μία φορά, οι fashionistas δεν συμφώνησαν στον τρόπο που βαθμολογούν η μία την άλλη, κάνοντας λόγο για προσωπική εμπάθεια και έλλειψη δικαιοσύνης.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.