Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»

«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει κι εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο, που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του» ανέφερε η παρουσιάστρια

stamatina-tsimtsili
Τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του μοντέλου στο «Night Out» προβλήθηκε στο «Happy Day», με τον Καράβα να ακούγεται να λέει: «Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

Τότε, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα λεγόμενά του. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξαφνιάστηκε, όπως είπε, με τα όσα άκουσε από τον Γιώργο Καράβα, αφού είχε μια άλλη εικόνα για αυτόν στο μυαλό της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs85ytosc4ox)

«Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, τηλεοπτικό πρόσωπο και συμπεριφορά, μου ήταν και μου είναι πολύ συμπαθής. Είχε τύχει να τον φιλοξενήσω κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, με αιφνιδίασε κάπως, γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει "πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω, είναι ο εαυτός μου". Εμένα αυτό, για τον Γιώργο που ξέρω κι εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε».

Τέλος, εξήγησε τι εικόνα είχε σχηματίσει η ίδια για τον Γιώργο Καράβα. «Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει κι εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο, που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μια υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία, μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά, πιο χαμηλά», τόνισε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Φοροπαγίδα» για όσους «ξεχνούν» να ενημερώσουν την εφορία για λήξεις ενοικίων


Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Με καλό καιρό θα φύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, με άστατο θα επιστρέψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης