Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντάει πρώτη φορά για το τηλεοπτικό της μέλλον - «Δεν θέλω να δω το Ρουκ Ζουκ να καταρρέει»
«Αυτή η εκπομπή με έπλασε, "ζυμωθήκαμε" μαζί» είπε χαρακτηριστικά
Η Ζέτα Μακρυπούλιαέκανε για πρώτη φορά δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και το «Ρουκ Ζουκ».
Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια επέστρεψε στη θεατρική σκηνή, μετά από πολλά χρόνια και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τη συνάντησαν στο θέατρο «Ρεξ», στην πρεμιέρα της παράστασης «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο».
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Για να βρω τον ρυθμό μου στην καθημερινότητά μου, έχω αποτραβηχτεί από κάποια πράγματα. Κάνω ταξίδια όποτε μπορώ και ξεδίνω κι εδώ στη σκηνή».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs84tcasc4s1)
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το μέλλον της στην τηλεόραση και το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει το «Ρουκ Ζουκ».
«Δεν έχω ακόμα να σας δώσω μια απάντηση για τα τηλεοπτικά. Σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα και αυτό θα έπρεπε να περιμένει λίγο. Θα πάρω κι εγώ τον χρόνο μου τώρα να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε», είπε χαρακτηριστικά.
«Αγαπώ πολύ το Ρουκ Ζουκ. Αυτή η εκπομπή με έπλασε, "ζυμωθήκαμε" μαζί. Δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ ότι δεν θέλω να συνεχιστεί, αλλά θέλω να το προσέξουν. Δεν θέλω να το δω να καταρρέει, θέλω να είναι πάντα ζωντανό και να έχει αυτό το κέφι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.