Ορέστης Τσανγκ για «Survivor All Star»: «Δεν νομίζω ότι φταίνει οι ίδιοι οι παίκτες τόσο, όσο η παραγωγή για την αποδόμησή του»

Ορέστης Τσανγκ για «Survivor All Star»: «Δεν νομίζω ότι φταίνει οι ίδιοι οι παίκτες τόσο, όσο η παραγωγή για την αποδόμησή του»

«Πίστευαν ότι με την ίδια συνταγή ή μια συνταγή με περισσότερο ριάλιτι, θα είχε πετύχει το Survivor All Star» είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

orestis-tsangk
Ο Ορέστης Τσανγκ έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο Survivor All Star, ενώ δήλωσε χαρούμενος που δεν βρέθηκε στον φετινό κύκλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αποκάλυψε αρχικά, πως δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

«Δέχτηκα κι εγώ πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor All Star κι είμαι πολύ χαρούμενος που δεν συμμετείχα τελικά, στη φετινή σεζόν, είχα δίκιο. Με έχει απογοητεύσει λίγο. Δεν νομίζω ότι φταίνει οι ίδιοι οι παίκτες τόσο, όσο η παραγωγή για την αποδόμηση του παιχνιδιού. Πίστευαν ότι με την ίδια συνταγή ή μια συνταγή με περισσότερο ριάλιτι, θα είχε πετύχει το Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs7df0lt0rxl)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όλα όσα έχουν γίνει λειτουργούν αρνητικά για το παιχνίδι και την άποψη που αφήνει στον κόσμο. «Είναι κακό για την ίδια την παραγωγή, για το ίδιο το πρόγραμμα, ακόμη και για τους ίδιους τους παίκτες, γιατί αποδυναμώνει το ίδιο το πρόγραμμα. Οπότε, όλοι αυτοί οι "παλαίουρες" προσπαθούν να βρουν την εύκολη οδό, ώστε να κάνουν τη μικροκλεψιά ή τη μικροαπατεωνιά», δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Φταίει το θύμα ή ο θύτης; Στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι φταίνε κι οι δύο, γιατί έχουμε φάει από τα σκουπίδια, το έχω παραδεχτεί κι εγώ αυτό, αλλά δεν γινόταν κατ' εξακολούθηση και δεν είχαμε λεφτά πάνω μας για να πάρουμε κάτι από τους ντόπιους».



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα πενήντα κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές


Ο 21χρονος Α.Γ. ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Εγώ τον μαχαίρωσα στο πόδι»

H μία asexual, η άλλη με αγόρι: Σιαμαίες δίδυμες εξηγούν πώς «λειτουργεί» η προσωπική τους ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης