Φωτογραφίες: Η Μία Φάροου ποζάρει με τον γιο της στο κόκκινο χαλί του TIME 100 Gala

Φωτογραφίες: Η Μία Φάροου ποζάρει με τον γιο της στο κόκκινο χαλί του TIME 100 Gala

Το gala τιμά κάθε χρόνο τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη, στις οποίες φέτος ανήκε και η διάσημη ηθοποιός

mia_farrow_-_ronan_farrow
Η Μία Φάροου παρευρέθηκε μαζί με τον γιο της Ρόναν, χθες, στις 26 Απριλίου, στο TIME 100 Gala, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη και τιμά κάθε χρόνο τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Τζένιφερ Κούλιτζ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «White Lotus». Το gala τίμησε με την παρουσία της η Μία Φάροου, η οποία μπήκε στη φετινή λίστα και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τον γιο της, Ρόναν.

Η 78χρονη ηθοποιός πόζαρε με τον γιο που μοιράζεται με τον Γούντι Άλεν, αλλά και μόνη της στον φακό των φωτογράφων. Η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα πολύ κομψό, μακρύ βελούδινο φόρεμα σε off-white απόχρωση, το οποίο συμπλήρωσε με μαύρα πέδιλα. Τα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της, ενώ είχε ως αξεσουάρ μια μαύρη clutch τσάντα και μερικά βραχιόλια.

Ο Ρόναν Φάροου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε bold χρυσή απόχρωση, λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια.

Ο ίδιος είναι δημοσιογράφος και νικητής βραβείου Πούλιτζερ για το ερευνητικό ρεπορτάζ του περιοδικού «The New Yorker». Το ρεπορτάζ ερευνούσε τις κατηγορίες για τα σεξουαλικά εγκλήματα του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, που ήρθαν στο φως το 2017.

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL5543448_055

SPL5543448_046
Κλείσιμο
SPL5543448_047
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης