Η Τσολάκη, η Μαγγίρα, ο Τσουρός και τα πράσινα άλογα

Η Τσολάκη, η Μαγγίρα, ο Τσουρός και τα πράσινα άλογα

Αυτό που συμβαίνει φέτος με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν έχει προηγούμενο

tsolaki-maggira_grammeli
Εξω από κάθε πλατό παραμονεύουν δημοσιογράφοι για να ρωτήσουν παρουσιαστές και συνεργάτες τι θα γίνει την επόμενη σεζόν ή αν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι που αφορά τους ίδιους τι λένε για τους άλλους. Στις εκπομπές φέτος τα σενάρια για την Ελένη Τσολάκη, Μπέτυ Μαγγίρα και Κώστα Τσουρό οσονούπω θα ανταγωνίζονται αυτά του «Σταρ Τρεκ». Ο,τι να ναι. Να χαμε να λέγαμε. Κι αν δεν έχουμε πάλι λέμε. Ολους τους δυνατούς συνδυασμούς, όλα τα πιθανά σενάρια, όλα όσα μπορεί να κατεβάσει ο νους. Και μετά; Ε, μετάααα η μάχη του αποκλειστικού: Ποιος άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα; Ποιος έπιασε πρώτος το μανταλάκι; Ποιος υπονόησε ή σκέφτηκε πρώτος το βράδυ στο σπίτι του την είδηση; Μνήσθητί μου, Κύριε.

Κι όλα αυτά για να καταλήξουμε σε κάτι που μου είπε μία κυρία, από εκείνες που με σταματούν στον δρόμο και θέλουν κουβεντούλα. «Αυτά που λέτε, κορίτσι μου, αφορούν εσάς, όχι εμάς. Τι με νοιάζει εμένα που θα πάει ο Γιώργος και η Μαρία;» Και σοφά μίλησε η γλυκύτατη Παλαιοφαληριώτισσα. Σαιξπηρικά «Πολύ κακό για το τίποτα»… Τηλεοπτική εσωστρέφεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα. «Θέλω να παρακαλέσω -είμαι πάρα πολύ ευγενής- έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές να μην στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες κι είναι καθημερινά οι άνθρωποι, οι καημένοι οι δημοσιογράφοι έξω -δεν φταίνε- ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στα αυτοκίνητα στο μικρό δρομάκι. Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε με το αυτοκίνητο, θα πείτε δεν ντρέπεστε, αν τους πούμε φύγετε δεν θέλουμε θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μην στέλνουν κανένα δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Το λέω πολύ ευγενικά και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να με «γράφουν», το έχω ζητήσει. Ούτε στην Ματίνα Νικολάου θέλω να ρωτάτε πράγματα για εμένα. Δεν βγαίνω εγώ να μιλήσω και μετά πηγαίνουν και πιάνουν την άλλη κοπέλα και την ρωτάνε να πει για εμένα». Εχουμε αγγίξει επικίνδυνα σημεία πλέον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6patjz4j81)
Κλείσιμο

Καλή αρχή στον Σωτήρη Καλυβάτση με το «Θα φας καλά» που θα κάνει πρεμιέρα στο Action 24 ττον Μάιο. Στο κανάλι εξαιρετική εκπομπή κάνει ο Γιώργος Κακούσης τα πρωινά, να τα λέμε κι αυτά.

Η Μάριον Μιχελιδάκη έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με το Open. Στο οποίο δεν υπάρχει εξέλιξη. Ούτε διευθυντής προγράμματος.

Η Βίκυ Καγιά έρχεται… Η εικόνα γύρω από την Μαρίλια Μητρούση θα πρέπει να μας προβληματίσει. Εμάς τους δημοσιογράφους.

Κουίζ και αποχαιρετούμε γι απόψε: Ποιος συνεργάτης προορίζεται για εκπομπάρχης του Σαββατοκύριακου;


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ozempic: Σε πόλεμο γιατροί - φαρμακοποιοί για το ποιος χορηγεί το φάρμακο ως lifestyle
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης