Φωτογραφία: Ο Τομ Χίντλστον βρίσκεται στην Ελλάδα

Φωτογραφία: Ο Τομ Χίντλστον βρίσκεται στην Ελλάδα

Ο γνωστός σε όλους από τη Marvel, Λόκι, έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

loki-marvel-5
Ο Τομ Χίντλστον βρέθηκε σε ψαροταβέρνα του Ναυπλίου, όπου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τους θαυμαστές του.
Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε το προσωπικό της ψαροταβέρνας «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο, όταν ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Τομ Χίντλστον έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί τους.

Σε εικόνα που δημοσιεύτηκε στην σελίδα της ταβέρνας στο Facebook, ο σταρ πόζαρε χαρούμενος με το προσωπικό, αφότου απόλαυσε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

«Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του»  έγραφε η λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία έγινε μόλις πριν από μερικές ώρες και έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Τομ Χίντλστον γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του.

Posted by Μπούνος ψαροσαβούρας Ναύπλιο on Monday, April 24, 2023
Κλείσιμο

Οι Έλληνες φαν του ηθοποιού σχολίασαν στα social media την άφιξη του υπερηρωϊκού «Λόκι» στη χώρα, με μερικούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ο ηθοποιός την επισκέφτηκε, ενώ άλλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που δεν μπόρεσαν να τον δουν από κοντά.

«Θα λιποθυμήσω αλήθεια!» έγραψε ένας φαν, με κάποιον άλλον να λέει: «Πόσο χαίρομαι που επισκέπτεται τη χώρα μας». «Όχι ρε φίλε κι έπινα καφέ λίγο πιο κάτω» σχολίασε ένα άλλο άτομο στο Instagram.

Ο 42χρονος Χίντλστον είναι ένας από τους πιο μεγάλους σταρ της γενιάς του, με τον ρόλο του ως Λόκι στην ταινία «Thor» του 2011 που τον απογείωσε παγκοσμίως. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον ρόλο 7 ακόμη φορές από το 2012 μέχρι το 2021 και παράλληλα ετοιμάζεται να επαναλάβει τον χαρακτήρα του στην δεύτερη σεζόν της ομώνυμης σειράς «Λόκι», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Χίντλστον έχει επίσης συμμετάσχει σε πολυάριθμες ταινίες υψηλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων τα «The Night Manager» του Τζον Λε Καρρέ, «Only Lovers Left Alive» του Τζιμ Τζαρμούς, «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν και το «Πορφυρός Λόφος» του Γκιγέρμο Ντελ Τόρο.

Επίσης, να σημειωθεί πως ο Χίντλστον ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο θέατρο, καθώς συμμετείχε σε παραγωγές αρχαίων ελληνικών έργων του Cambridge University. Μία από τις θεατρικές δουλειές ήταν στην τραγωδία «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, όπου ενσάρκωσε τον Ορέστη και ερμήνευσε τον ρόλο του ολωσδιόλου στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
shutterstock_2135647443

Ο ηθοποιός έγινε μάλιστα και στο τέλος του προηγούμενου χρόνου, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, πατέρας για πρώτη φορά με την αρραβωνιαστικιά του,  Ζάουι Άστον

Το ζευγάρι διατηρεί γενικά, ένα χαμηλό προφίλ και προτιμά να προφυλάξει τον καρπό του έρωτά του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν κατά τη διάρκεια live συνέντευξης - Δείτε βίντεο

Κώστας Λακαφώσης, ο Έλληνας μηχανολόγος που αποκάλυψε γιατί τρακάρουν τα Tesla μόνα τους

Σενάριο τρόμου για θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα - Τι λέει ο Λέκκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης