Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος έχει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία
Απόψε στις 20:00, στον ALPHA
Στο νέο επεισόδιο της σειράς « Ο Παράδεισος των κυριών» ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Μιράντα ότι ο Ντίνος έχει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία. Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί την Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα και η Μιράντα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον Ντίνο οριστικά, κάποιος όμως προσπαθεί να την μεταπείσει.
Ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα του στην Όλγα και ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχήσει τη φιλία του με τον Ντίνο. Ο Πάρης πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη και ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθερία του. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο, ενώ η ζωή της Ματούλας μπαίνει σε κίνδυνο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.