Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος έχει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος έχει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία

Απόψε στις 20:00, στον ALPHA

paradeisos_ton_kurion
Στο νέο επεισόδιο της σειράς « Ο Παράδεισος των κυριών» ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Μιράντα ότι ο Ντίνος έχει ακόμα συναισθήματα για την Αμαλία. Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί την Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα και η Μιράντα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον Ντίνο οριστικά, κάποιος όμως προσπαθεί να την μεταπείσει.

Ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα του στην Όλγα και ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχήσει τη φιλία του με τον Ντίνο. Ο Πάρης πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη και ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθερία του. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο, ενώ η ζωή της Ματούλας μπαίνει σε κίνδυνο.

Δείτε το τρέιλερ
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Δευτέρα 20:00
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα

«Κοκτέιλ» ιώσεων και κορωνοϊού μετά το Πάσχα - «Καμπανάκι» για την επιστροφή στα σχολεία

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας - Η πρόγνωση της εβδομάδας

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό – Τεράστιο μποτιλιάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης