Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτοαποκαλείται «πάτερ» και λέει ότι θα τα παρατήσει όλα για να μονάσει

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτοαποκαλείται «πάτερ» και λέει ότι θα τα παρατήσει όλα για να μονάσει

«Θα τα αφήσω όλα, TikTok, Instagram, κοιλιακούς, γυμναστική, ην τηλεόραση, μόδα και θα πάω στο Άγιο Όρος» είπε στο TikTok - Δείτε τα κλιπ

emmanouil_pater732
Με μία απροσδόκητη ανάρτηση επέστρεψε στα social media ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός makeup artist προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο μέσω του ΤikTok, στα οποία δηλώνει... πάτερ και έτοιμος να πάει στο Άγιο Όρος για να μονάσει.

«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα και προσθέτει:

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν».

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το TikTok βίντεο
@konstantinosemmanouil

Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. kokonstantinosemmanouilμεμμανουηλαπατεραπατερκωνσταντινοσεμμανουηλγαγιοοροςεθεοςπατεραςδαδερφεσψυχεςλΕλεημοσύνηαπαππαςκεκλησιαγαγαπηώφώτισηikingemmanouilωκωνσταντινοσεμμανουηλoforyoformeoforyourpageiviraloforyouα#παμεδυνατα

♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinos. EM

Στο επόμενο κλιπ, που δημοσίευσε και πάλι μέσω στο TikTok, συστήθηκε και πάλι ως «πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ενώ τραγούδησε και ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως είπε, κρατώντας παράλληλα στα χέρια του μία εικόνα. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης