Ο Νίνο δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, που τον συνάντησαν στην πρεμιέρα του Romeo μαζί με τον Νικηφόρο, τη Χριστίνα Μήλιου και τη Ματίνα Ζάρα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση του, όμως είναι γνωστό πως είναι μαζί, ενώ έχουν κάνει και κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο τραγουδιστής δέχεται μια ερώτηση για την αγαπημένη του. Μάλιστα, φαίνεται να... κοκκινίζει από αμηχανία.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs263ylhqva1)
«Δεν ξέρω αν θα έρθει να με δει στην πρεμιέρα η Ζόζεφιν. Σταμάτα... », είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε νέα ερώτηση για τη σχέση του, δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά, αυτά είναι πίσω, δεν είναι μπροστά».
Τέλος, αναφορικά με το αν τον έχει ακολουθήσει ποτέ παπαράτσι σε κάποιο περίεργο μέρος, είπε: «Δεν έχω δει ποτέ. Αν τους δω, τους έχω καλέσει. Κάνω χιούμορ, δεν έχω δει ποτέ».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.