Η Demy βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το προφίλ που βγάζει προς τα έξω αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του ψυχαναγκασμού της.
Σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ποτέ «επιθέσεις» αγάπης, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις, είμαι σε αυτή την κατηγορία!».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1jldb8qvdd)
«Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα τη μέρα. Με έχουν φωνάξει Ντέπυ και Νταίζη στον δρόμο. Δήμητρα με φωνάζουν όλοι οι δικοί μου, οι παλιοί μου φίλοι, οι συγγενείς», αποκάλυψε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1k14k3x9ap)
Η Demy μοιράστηκε επίσης το γεγονός ότι έχει OCD, μια ψυχαναγκαστική διαταραχή.
«Με κρατάει λίγο πίσω από το να δοκιμάσω κάτι, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα. Η τελειομανία είναι τεράστιος εχθρός της προόδου. Το OCD το είχα από μικρή, δεν ήξερα τότε τον όρο πως λεγόταν», δήλωσε η Demy και επίσης αποκάλυψε ότι είναι στον δεύτερο χρόνο ψυχοθεραπείας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.