Αλέξανδρος Τσουβέλας: Υπάρχουν άνθρωποι που μου εύχονται να μην ζήσω
«Έχω πολλούς haters» δήλωσε ο κωμικός κι εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο τα αντιμετωπίζει.
Ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε αρχικά: «Έχω πολλούς haters, έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα».
Ωστόσο, εκείνος έχει βρει πλέον, τον τρόπο να μην επηρεάζεται από αυτά. «Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. Δεν βρίζουν εσένα που προσβάλλεσαι, βρίζουν κάποιον σαν κι εσένα. Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα. Έχουν μάθει να μισούν, όποιος κι αν είναι σε αυτή τη θέση, αυτοί κάτι θα βρουν», εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0obfvawz0x)
Τέλος, σημείωσε πως θεωρεί ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει, εξαιτίας της ευκολίας που έχει κανείς να μπει στο διαδίκτυο και να αφήσει το σχόλιό του.
«Πιστεύω ότι όλα γιγαντώνονται πίσω από μια οθόνη, γιατί πολλοί λένε "βούλωσέ το" κι από κοντά "γεια σου, τι κάνεις;"», τονίζει και συμπληρώνει: «Το live θέλει λίγη προσοχή, μια διαχείριση για το τι περνάει και τι όχι. Σκέφτεσαι διπλά και τριπλά "αυτό πώς να το πω;" κλπ».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.