Όσα θα δούμε σήμερα στο «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη - Ποια θέματα ζήτησε το κοινό

Όσα θα δούμε σήμερα στο «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη - Ποια θέματα ζήτησε το κοινό

Το κοινό γέμισε το Instagram της εκπομπής με μηνύματα

zise_allios
Επικοινωνιακή, αισιόδοξη, οικεία, ανανεωμένη και με μοναδική ενέργεια, η Σοφία Αλιμπέρτη είπε χθες την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές μέσα απο τη συχνότητα του ANT1 μετά απο 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής. Κι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα

Η τηλεοπτική επιστροφή της έγινε μέσα από ένα διαφορετικό concept εκπομπής, που όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε ήταν ο λόγος που την έκανε να πει το «ναι» στην πρόταση να το παρουσιάσει.

Η εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» πραγματεύεται θέματα υγείας, ευεξίας και καλύτερης ζωής, που απασχολούν όλους μας καθημερινά. Βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR.OZ», μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό.

Η Σοφία Αλιμπέρτη στη χθεσινή πρεμιέρα έκανε την είσοδό της χορεύοντας «Τα καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου, με τον γνωστό ερμηνευτή να δίνει το παρών στην πρεμιέρα, μιλώντας για τη ζωή μετά το έμφραγμα, θέλοντας να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία.

Κλείσιμο
«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή “Ζήσε αλλιώς”. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς πρέπει να έχει γνώση. Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γνώση για να ξέρετε να διαχωρίσετε, να ξέρετε τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω στον γιατρό και πότε πρέπει να πάρω μια βαθιά αναπνοή. Καλωσορίζω τους συνεργάτες μου, Κωνσταντίνο Δέδε και Κωνσταντίνο Ξένο», είπε στην έναρξη η Σοφία Αλιμπέρτη, συστήνοντας τους βασικούς επιστημονικούς συνεργάτες της εκπομπης. Μία ξεχωριστή στήλη, με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρουσιάζει, ανά διαστήματα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το κοινό επιφύλασσε θερμή υποδοχή στο Twitter για τη νέα εκπομπή ευεξίας. Παράλληλα, το Instagram του "Ζήσε Αλλιώς" σε σχετικό poll έχει κατακλυστεί από ερωτήματα για θέματα στα οποία το κοινό αγωνιά να πάρει απαντήσεις, όπως η αντιμετώπιση των αλλεργιών, η ψωρίαση, ο long covid και άλλα θέματα υγείας.

Ποια ειναι τα θέματα της σημερινης εκπομπής; Η Σοφία μαζί με τον Κωνσταντίνο εξηγούν, με ένα πείραμα τι ακριβώς συμβαίνει με τη γύρη και τις αλλεργίες. Η Δήμητρα Γιατράκου κάθεται στον καναπέ του «Ζήσε Αλλιώς» και εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να ζεις με πολλές αλλεργίες. Ο ειδικός αλλεργιολόγος Ιωάννης Παρασκευόπουλος αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρουμε και εξηγεί πώς γίνεται το τεστ για τις αλλεργίες.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι απαραίτητος για τα περισσότερα νοικοκυριά, όμως αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Ο σεφ Πέτρος Συρίγος μπαίνει στην κουζίνα του «Ζήσε Αλλιώς» και μας μιλά τα τρόφιμα που απαγορεύεται να βάλουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, για να προλάβουμε τυχόν… εκρήξεις. Ο Κωνσταντίνος Ξένος με τη βοήθεια του κοινού αποκαλύπτει πόση ζάχαρη είναι κρυμμένη στη διατροφή μας. Μήπως, τελικά, είμαστε εθισμένοι στη ζάχαρη και δεν τρώμε τόσο υγιεινά όσο νομίζουμε;

Αν κάτι ενοχλεί τις γυναίκες είναι οι ρυτίδες. Η δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Ντόλυ Φατσέα οπτικοποιεί το πώς δημιουργούνται οι ρυτίδες στο δέρμα μας και δίνει λύσεις για να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου γύρω από το στόμα μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης