Ντρέικ Μπελ: Tέλος στο μυστήριο με την εξαφάνιση του σταρ του Nickelodeon - Βρέθηκε ζωντανός

Ντρέικ Μπελ: Tέλος στο μυστήριο με την εξαφάνιση του σταρ του Nickelodeon - Βρέθηκε ζωντανός

Ένας αστυνομικός είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν μηνύματα που έγραφε ότι θέλει να μεθύσει και να κρεμαστεί

drake_bell
Ο σταρ του Nickelodeon και μουσικός Ντρέικ Μπελ, φέρεται πως «πάλευε» με αυτοκτονικές σκέψεις - όπως αναφέρθηκε από τις αρχές - που οδήγησαν στην εξαφάνισή του την Τετάρτη, όμως τελικά βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Ο Μπελ μάλιστα, έσπευσε να σατιρίσει την εξαφάνισή του στο Twitter, γράφοντας: «Αφήνεις το τηλέφωνό σου στο αυτοκίνητο και δεν το σηκώνεις για όλη τη νύχτα και γίνεται αυτό;»

Κλείσιμο
drake-4323

Ένας αστυνομικός στο Ορλάντο της Φλόριντα είχε επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει ότι ένας «διάσημος που είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του» έστελνε μηνύματα σε μέλη της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια, λέγοντας ότι επρόκειτο να «μεθύσει και να κρεμαστεί». Η ταυτότητα του διάσημου δεν αποκαλύφθηκε εκείνη τη στιγμή.

Μετά την αναφορά, η αστυνομία εντόπισε το τηλέφωνο του ατόμου σε ένα ξενοδοχείο στο Ορλάντο. Η Page Six επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός του «Drake & Josh» ήταν το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν η κλήση έκτακτης ανάγκης. Δεν είναι σαφές πότε έγινε η κλήση, αλλά η αναζήτηση του Μπελ ξεκίνησε την Πέμπτη, αφού η αστυνομία της Daytona Beach ανακοίνωσε στο Facebook ότι «αγνοείται και ότι κινδυνεύει».

Ο Μπελ και η σύζυγός του, Τζάνετ φον Σμέλινγκ βρίσκονται σε διάσταση. Μια ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, εθεάθη στο SeaWorld στο Ορλάντο με τον μικρό του γιο. Ένας παρευρισκόμενος, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως θαυμαστής, δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός φαινόταν «καλός, ήπιος και μια χαρά» στο θεματικό πάρκο.
Drake_Bell_5453__1_

Ωστόσο, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Μπελ εξαφανίστηκε αργότερα την ίδια μέρα, γύρω στις 9 το βράδυ και εθεάθη για τελευταία φορά κοντά σε ένα λύκειο στην Daytona Beach της Φλόριντα. Ο ίδιος όπως ισχυρίστηκε είχε απλώς ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο.

Ο Ντρέικ Μπελ που έγινε διάσημος στην εκπομπή του Nickelodeon «Drake & Josh» και αργότερα ακολούθησε μουσική καριέρα, αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετές προσωπικές δυσκολίες. Το 2015, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλα νομικά ζητήματα. Έχει επίσης εμπλακεί σε διαμάχες που αφορούσαν ανάρμοστη συμπεριφορά προς γυναίκες, για την οποία έχει ζητήσει έκτοτε συγγνώμη.


Ειδήσεις σήμερα: 

Βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς και εμβολισμό περιπολικού στα Άνω Λιόσια

Ακτιβιστές διαμαρτυρήθηκαν και πέταξαν μπογιές σε σούπερ μάρκετ του Πειραιά για τη «σφαγή του Πάσχα»

Τρόμος στην Ιαπωνία - Πέταξαν καπνογόνο κατά του πρωθυπουργού Κίσιντα (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης