Μπιγιονσέ: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της και το μήνυμα του πατέρα της - «Να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας»

Μπιγιονσέ: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της και το μήνυμα του πατέρα της - «Να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας»

Ο πατέρας της, Μάθιου Νόουλς έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία μίλησε για τις κόρες του και τις φιλοδοξίες τους

mpigionse__2_
Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία της Μπιγιονσέ και της αδερφής της, Σολάνς ανάρτησε ο πατέρας τους.

Ο Μάθιου Νόουλς είναι γνωστό πως τρέφει τεράστια αδυναμία για τις δύο του κόρες. Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία, με τις δυο τους ως παιδιά.

Ο επιχειρηματίας την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, οι δύο αδερφές χαμογελούν στον φακό, ενώ βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, επισήμανε πως όλοι οι γονείς θα πρέπει να στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε τους βήμα. «Πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας. Πιστεύω ότι οι νέοι μας είναι συχνά πιο διαισθητικοί από τους ενήλικες, σε πολλούς τομείς. Αυτά τα πρώτα πάθη που έχουν πολλά παιδιά, πρέπει να καλλιεργηθούν και να υποστηριχθούν», έγραψε αρχικά.

Κλείσιμο


Παρακάτω συμπλήρωσε κάτι προσωπικό για τον ίδιο και τις κόρες του: «Όταν ήμουν νέος, η μητέρα μου υποστήριζε κάθε φιλοδοξία μου. Δεν είχαμε πολλά χρήματα, αλλά καθώς ήμουν πάντα καλός μαθητής και αναγνώστης, θυμάμαι έντονα ότι μου αγόρασε μια σειρά από βιβλία εγκυκλοπαίδειας, ώστε να μπορώ να απορροφήσω τη γνώση και να μορφώσω το νεαρό μυαλό μου. Αυτή η ενθάρρυνση για μάθηση με συνόδευσε σε όλη μου τη ζωή κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, στη μουσική βιομηχανία και ακόμη και σήμερα, στα 71 μου χρόνια, όπου εξακολουθώ να βρίσκω νέα πράγματα να μάθω και να ανακαλύψω! Όταν εξέφρασα ενδιαφέρον για το μπάσκετ σε νεαρή ηλικί και πάλι, έστησε ένα στεφάνι μπάσκετ με τα περιορισμένα χρήματα που είχε στη διάθεσή της η οικογένεια. Συνέχισα να παίζω μπάσκετ σε κολεγιακό επίπεδο και τελικά έγινα συνιδιοκτήτης στην ομάδα Chicago Sky που κέρδισε το πρωτάθλημα WNBA. Μερικοί από τους πιο αγαπημένους μου φίλους σήμερα είναι μερικοί από τους πιο αξιόλογους θρύλους του ΝΒΑ στην ιστορία. Η αγάπη μου για το μπάσκετ ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και επειδή καλλιεργήθηκε, παρέμεινε μαζί μου σε όλη μου τη ζωή».

Αναφορικά με τις κόρες του, τόνισε: «Όταν η Μπιγιονσέ και η Σολάνς έδειξαν ενδιαφέρον για τη μουσική σε πολύ νεαρή ηλικία, η μαμά τους και εγώ (που ήμασταν ήδη επαγγελματίες και επιχειρηματίες) δεν προσπαθήσαμε να υποβαθμίσουμε τα πάθη τους. Το αντίθετο. Τις ενθαρρύναμε, τις καθοδηγούσαμε, τις υποστηρίζαμε. Εφόσον το έπαιρναν στα σοβαρά και προσπαθούσαν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες, ήμασταν ευχαριστημένοι με όποιο μονοπάτι καριέρας κι αν επέλεγαν. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους που συνδέονται με τις εσωτερικές τους φιλοδοξίες και τα πάθη τους και περιβάλλονται από εκείνους που τα καλλιεργούν. Αυτό θα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους μας».


Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης