Fast X: Το νέο teaser δείχνει τον Τζέισον Μομόα έτοιμο για πόλεμο

Fast X: Το νέο teaser δείχνει τον Τζέισον Μομόα έτοιμο για πόλεμο

Το δέκατο σίκουελ θα βγει στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάιο, με τον Βιν Ντίζελ και πάλι στη θέση του οδηγού

momoa-fast-4234234
Σε περίπου ένα μήνα, αρχίζει το τέλος του δρόμου για τον Ντομ και την οικογένειά του. Το «Fast X», το πρώτο από τα δύο μέρη του προγραμματισμένου φινάλε της σειράς «Fast and Furious», θα φέρει τον Ντομ, του Βιν Ντίζελ, αντιμέτωπο με έναν αδιανόητο εχθρό.

Ξεκινώντας από το 2001, το franchise έχει δει αρκετούς κακούς που έχουν προκαλέσει τον Ντομ Τορέτο και την οικογένειά του, οι οποίοι έχουν χάσει ολοκληρωτικά, αλλά ο Ντάντε του Τζέισον Μομόα είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν για το οποίο κανείς δεν είναι έτοιμος. Ένα νέο teaser για την ταινία που κυκλοφόρησε στο Twitter υπογραμμίζει μόνο την τρέλα του.
FAST_X__1_
Στο σύντομο κλιπ o Ντάντε φαίνεται να κοροϊδεύει και να προκαλεί τον Ντομ να σώσει όποιον μπορεί. Όπως σημειώνει ο Χαν, «αυτός ο τρελός μας κήρυξε τον πόλεμο». Απ' το teaser φυσικά δεν λείπουν μια σειρά από αυτοκίνητα να ανατινάζονται με το χαρακτηριστικό στυλ του franchise και μια επικείμενη κούρσα. Το κλιπ είναι γεμάτο από επικές στιγμές που θα εκτυλιχθούν στην επερχόμενη ταινία δίνοντας στους οπαδούς μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουν.

Δείτε το νέο teaser
Κλείσιμο
FAST X | NEW TRAILER (2023) Vin Diesel, Jason Momoa | Fast & Furious 10 | Universal Pictures

Ποιος είναι ο Ντάντε του Τζέισον Μομόα;

Το τρέιλερ του «Fast X» αποκάλυψε ότι ο Ντάντε είναι ο γιος του βαρόνου των ναρκωτικών Ερνάν Ρέγιες, τον οποίο υποδύεται ο Χοακίμ ντε Αλμέιδα, που αναζητά εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Fast Five. Το τρέιλερ αναδημιούργησε κάποιες στιγμές για να δώσει στους θαυμαστές μια καλύτερη εικόνα και μένει να δούμε πόσο η ταινία αντλεί από το παρελθόν. Ο Dante είναι κάποιος που έχει μελετήσει τον Dom για πολύ καιρό και είναι έτοιμος για την απόλυτη εκδίκησή του πληγώνοντας την οικογένειά του, όπως έκανε ο Dom εν αγνοία του.

Σε προηγούμενο αφιέρωμα, ο Μομόα είχε πει για τον χαρακτήρα του: «Παίζω έναν κακό εδώ και 10 χρόνια, ήθελα να φέρω κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα», προσθέτοντας: «Για να αντιμετωπίσεις τον Ντομ και την οικογένειά του πρέπει να είσαι ψυχωτικός»

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Λούι Λετεριέ. Το καστ συμπληρώνουν οι Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίς Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Τζέισον Στέιθαμ, Τζον Σίνα, Χέλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν, Μπρι Λάρσον, κ.α.

Το «Fast X» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 19 Μαΐου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης