Μπρουκ Σιλντς για τη μητέρα της: Δεν είχε σχέση με κανέναν, επειδή ήταν «ερωτευμένη» μαζί μου

Μπρουκ Σιλντς για τη μητέρα της: Δεν είχε σχέση με κανέναν, επειδή ήταν «ερωτευμένη» μαζί μου

«Εγώ ήμουν η κύρια εστίασή της», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός

brooke_shields
Η Μπρουκ Σιλντς, η οποία το τελευταίο διάστημα προωθεί το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της «Pretty Baby», μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη σχέση της με τη αλκοολική μητέρα της Τέρι Σιλντς, η οποία πέθανε το 2012. Λίγες μέρες νωρίτερα, είχε «κατακεραύνωσει» τη μητέρα της επειδή της επέτρεψε να ποζάρει γυμνή για ένα δημοσίευμα του Playboy σε ηλικία, μόλις, 10 ετών.

Η 57χρονη πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης», δήλωσε ότι η μητέρα της δεν έβγαινε ποτέ με κανέναν επειδή ήταν «ερωτευμένη μαζί της» σε μια συνέντευξη στο επεισόδιο της Τρίτης του «The Drew Barrymore Show».

Η ηθοποιός του «E.T.» Ντρου Μπάριμορ, αποκάλυψε ότι μπορούσε να ταυτιστεί καθώς μοιράστηκε τις δικές της ιστορίες για τη διάσημη δυσλειτουργική σχέση της με τη μητέρα της Τζέιντ Μπάριμορ.

Η Μπάριμορ ρώτησε τη Σιλντς αν η μητέρα της είχε βγει ποτέ με κάποιον από τους συντρόφους της, όπως είχε κάνει η μητέρα της Μπάριμορ. «Όχι, γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί μου», υποστήριξε η Σιλντς, ενώ πρόσθεσε ότι η μητέρα της δεν ενδιαφερόταν για τους άντρες όσο διαχειριζόταν την καριέρα της κόρης της. Συνέχισε η ηθοποιός: «Εγώ ήμουν η κύρια εστίασή της. Και οι δύο μας ήμασταν αποκομμένοι από τη σεξουαλικότητά μας».

Δείτε τη συνέντευξη
Brooke Shields Got a Text from "Blue Lagoon" Director After Documentary | The Drew Barrymore Show
Στη συνέχεια η Μπάριμορ μοιράστηκε τις δικές της εμπειρίες για μια φορά που η μητέρα της, Τζέιντ, προσπάθησε να βγει με το αγόρι της: «Η μητέρα μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί μου που ήθελε να είναι με τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν», δήλωσε με την Σιλντς να απαντά: «Το καταλαβαίνω. Είναι σαν να είναι εξαρτημένη και είναι περίεργο», προσθέτοντας ότι η μητέρα της τη συνόδευε σε κάθε συνέντευξη που έδινε, όταν ήταν νεότερη.

Η Σιλντς είπε: «Κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει. Εγώ θα είμαι εκεί. Είμαι εκεί πρώτη. Είσαι δική μου. Δεν πρόκειται να σε δώσω σε κανέναν. Με το πρόσχημα της προστασίας, αλλά ήταν περισσότερο ιδιοκτησία και φόβος».
Κλείσιμο
spl169237_003__1_
H ηθοποιός σε παλαιότερη φωτογραφία με τη μητέρα της
Εκείνη την εποχή, όμως, η Σιλντς δεν την πείραζε ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν η μητέρα της, επειδή συνέδεσε τη δουλειά που έκανε με το να μπορεί να αγοράζει «πράγματα» για τη μητέρα της. «Έκανα μια ταινία και πήραμε ένα αυτοκίνητο. Το μόνο που ήξερα ήταν να κρατήσω τη μητέρα μου ζωντανή, να συνεχίσω και να παίρνω πράγματα», θυμάται η σταρ.

«Αλλά το να βγεις από κάτι τέτοιο χωρίς να είσαι θυμωμένη ή κουρασμένη... είναι κάτι που έχει σχέση με τον χαρακτήρα σου. Είναι στον χαρακτήρα μου», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

Φωτογραφίες: Shutterstock, SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης