Σοφία Κουρτίδου: Μιλάει για τη γνωριμία της με τον Αγάθωνα - «Με είχε σαν παιδί του»

Σοφία Κουρτίδου: Μιλάει για τη γνωριμία της με τον Αγάθωνα - «Με είχε σαν παιδί του»

«Οι άνθρωποι αυτοί ζουν για πάντα μέσα από το έργο τους, μέσα από τα τραγούδια τους, μέσα από οτιδήποτε έχουμε μοιραστεί μαζί τους» συμπλήρωσε

sofia-kourtidou
Η Σοφία Κουρτίδου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον αείμνηστο τραγουδιστή, Αγάθωνα και τη στήριξή του στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, εξήγησε πως η συζήτηση για τον Αγάθωνα τη συγκινεί πολύ, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ αγαπημένο της άτομο.

«Με συγκινεί πολύ αυτό το θέμα, γιατί ο Αγάθωνας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος. Και λέω "είναι", γιατί οι άνθρωποι αυτοί ζουν για πάντα μέσα από το έργο τους, μέσα από τα τραγούδια τους, μέσα από οτιδήποτε έχουμε μοιραστεί μαζί τους. Εμένα με είχε σαν παιδί του ο Αγάθωνας», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crutsmvbx9j5)

«Έχω την ηλικία του παιδιού του. Ήμουν 17, όταν συναντηθήκαμε και δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Ήμουν σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα, χωρίς να έχω καμία σχέση με το ρεμπέτικο. Ήρθε ο Αγάθωνας και μου λέει "εμείς οι δύο πρέπει να συνεργαστούμε". Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη τότε, επαγγελματικά. Από τα 15 μου ασχολήθηκα με το τραγούδι. Του είπα "Αγάθωνα, εγώ δεν έχω καμία σχέση με το ρεμπέτικο" και μου λέει "δεν με ενδιαφέρει αυτό, γιατί το ρεπερτόριο είναι το μόνο εύκολο, ειδικά αν κάποιος είναι μουσικός όπως είσαι εσύ. Αρκεί να σε ενδιαφέρει"», συμπλήρωσε.

Τέλος, περιέγραψε την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή μαζί του. «Πήγα να τον ακούσω Σάββατο βράδυ στο μαγαζί και είχα μάθει κάποια τραγούδια του. Χωρίς καμία πρόβα, μου λέει "σε λίγο ξεκινάμε όλοι μαζί". Του λέω πως εγώ πήγα μόνο για μια πρόβα και μου απαντάει "η καλύτερη πρόβα είναι επάνω στη σκηνή". Με έβγαλε Σάββατο βράδυ, με γεμάτο μαγαζί στα Λαδάδικα και είπα αυτά τα πέντε τραγούδια που ήξερα», αναφέρει η Σοφία Κουρτίδου.


Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης