Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην κάμερα της εκππομπής «Πρωινό» και με αφορμή το Πάσχα, θυμήθηκε στιγμές μαζί της, ενώ εξέφρασε πόσο του λείπει.
«Στέκομαι όρθιος, ακόμα λειτουργεί ο εγκέφαλός μου και παραμένω μάχιμος. Γεννήθηκα το 1934, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντέχω. Αυτά που μπορώ να θυμάμαι με νοσταλγία είναι ορισμένες Μεγάλες Εβδομάδες με τη Ζωή», είπε αρχικά.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μετά από 41 χρόνια γάμου, οι αναμνήσεις που έχει από εκείνη είναι πολύ έντονες και προσπαθεί μέχρι σήμερα, να συμφιλιωθεί με την απουσία της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crun9akzxzkh)
«Μετά από 41 χρόνια γάμου, μου λείπει η παρουσία της, με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που είχε. 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει, αλλά προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό. Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να το περιορίσει, την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε», περιγράφει.
Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν σκέφτηκε παντρευτεί ξανά. «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλο γάμο», είπε και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Είμαι πατέρας που ανησυχεί εύκολα και εκφράζει την ανησυχία του και ταυτόχρονα, τη μεγάλη του αγάπη προς τα παιδιά».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.