Φώτης Σεργουλόπουλος για Βάνα Πεφάνη: «Έχουμε υπάρξει εραστές»

Φώτης Σεργουλόπουλος για Βάνα Πεφάνη: «Έχουμε υπάρξει εραστές»

«Νομίζω πως πρέπει να το αποκαλύψω, ήρθε η ώρα» αστειεύτηκε η ηθοποιός 

fotis-sergoulopoulos__1_
Μία... αποκάλυψη έκανε η Βάνα Πεφάνη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και βλέποντας τον Φώτη Σεργουλόπουλο, φαίνεται πως θυμήθηκε στιγμές από το παρελθόν τους.

Μάλιστα, έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση τους, αφήνοντας ωστόσο, ένα «μυστήριο» να αιωρείται, αφού δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες.

«Θέλει να αποκαλύψει ένα βρώμικο παρελθόν που είχαμε μαζί. Έχουμε υπάρξει εραστές», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος στη συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά, η οποία κι έμεινε άφωνη. Τότε, η Βάνα Πεφάνη σχολίασε: «Νομίζω πως πρέπει να το αποκαλύψω. Ήρθε η ώρα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cruqldmvi6kp)
Κλείσιμο

Συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε υπάρξει μαζί. Τι "εραστές" κι εσύ; Ένα ένα. Το είπες κατευθείαν. Έχουμε υπάρξει μαζί το 1992 σε μια ωραιότατη σειρά της ΕΡΤ που λεγόταν "Νέμεσις". Ήσουν με κάποια και εγώ με κάποιον άλλον αλλά υπήρχε έρωτας πολύς και υπήρχε πολύ γέλιο. Ήμασταν πιτσιρίκια και ήμασταν τα σούργελα. Θα το πω τώρα. Βρισκόμασταν στο γύρισμα και ήταν η παιδική χαρά μας. Δηλαδή, περίμενα να δω τον Φώτη, γιατί αν δεν έβλεπα τον Φώτη, δεν περνούσα καλά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης