Γιάνγκ Τσάε Γιουλ: Nεκρή βρέθηκε η 26χρονη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός

Γιάνγκ Τσάε Γιουλ: Nεκρή βρέθηκε η 26χρονη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός

Τα αίτια του θανάτου της δεν είναι ακόμα γνωστά

Jung_Chae-yul
Η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός και μοντέλο Γιάνγκ Τσάε Γιουλ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της σε ηλικία μόλις 26 ετών. Η εταιρεία που εκπροσωπούσε τη νεαρή ανακοίνωσε την τραγική είδηση την Τρίτη, αν και τα αίτια του θανάτου της είναι ακόμη άγνωστα.

Η Τσάε Γιουλ έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του θεάματος ως μοντέλο στο ριάλιτι του 2016 «Devil's Runway». Στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική και απέκτησε δημοτικότητα για τον ρόλο της στη νοτιοκορεατική κωμωδία «Zombie Detective». Βρισκόταν επίσης εν μέσω των γυρισμάτων της επερχόμενης K-drama σειράς «Wedding Impossible» όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρακτορείο της, εξέφρασαν τη θλίψη τους και μοιράστηκαν ότι η κηδεία της θα γίνει ιδιωτικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς της. Ζήτησαν επίσης από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για την εκλιπούσα, ώστε να αναπαυθεί εν ειρήνη.

«Η Γιάνγκ Τσάε Γιουλ μας ήταν πολύ εργατική. Ήταν μια βαθύκαρδη και ψύχραιμη φίλη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου, σύμφωνα με τον Independent. «Κατά τη γνώμη μου, είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λόγια πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός».
299888645_113278921488744_2143149638253097816_n
Κλείσιμο

Οι θαυμαστές της νεαρής ηθοποιού έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη θλίψη τους και να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Πολλοί άφησαν σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, θρηνώντας για τον θάνατό της.

Το καστ και το συνεργείο της ταινίας «Wedding Impossible» σταμάτησαν επίσης τα γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη από σεβασμό για τον θάνατο της Τσάε Γιουλ. Η είδηση του θανάτου της έχει σοκάρει τη βιομηχανία ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας και πολλοί θρηνούν την απώλεια μιας τόσο ταλαντούχας και πολλά υποσχόμενης νεαρής ηθοποιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια στην Πατησίων: Έβαλαν φωτιές σε κάδους έξω από την ΑΣΟΕΕ

Τουρκία: Γιατί ο «λύκος» Ερντογάν έγινε σε δυο μήνες «αρνάκι» στα ελληνοτουρκικά

Έγκλημα Λαμία: Δεύτερη ευκαιρία ζητά η γυναίκα που έβαλε τον εραστή της να σκοτώσει τον άντρα της στον ύπνο του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης