Άντονι Χόπκινς: Πρώτη εικόνα από τον ρόλο του ως Σίγκμουντ Φρόιντ

Άντονι Χόπκινς: Πρώτη εικόνα από τον ρόλο του ως Σίγκμουντ Φρόιντ

Η ταινία διαδραματίζεται στις παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και εκτυλίσσεται γύρω από μια συνάντηση μεταξύ του Φρόιντ και του συγγραφέα Λιούις

ANTHONY_HOPKINS
Η Westend Films έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την ταινία «Τελευταία συνεδρία του Φρόιντ». Ο Άντονι Χόπκινς υποδύεται τον πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόιντ και ο Μάθιου Γκουντ τον συγγραφέα και ακαδημαϊκό C.S. Lewis, πριν γίνει γνωστός για τα «Χρονικά της Νάρνια».

Η ταινία διαδραματίζεται στις παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και εκτυλίσσεται γύρω από μια συνάντηση μεταξύ του Φρόιντ και του Λιούις, στο σπίτι του ψυχαναλυτή στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητούν για την ύπαρξη του Θεού.

Το φιλμ εξερευνά, επίσης, τη μοναδική σχέση του Φρόιντ με την κόρη του Άννα, την οποία υποδύεται η Λιβ Λίζα Φρις και την αντισυμβατική σχέση του Λιούις με τη μητέρα του καλύτερου φίλου του.

Δείτε την ανάρτηση
Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Μάθιου Μπράουν και το σενάριο γράφτηκε από τον Μαρκ Σαιντ Ζερμαίν, με αναθεωρήσεις από τον Μπράουν, βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμη οι Τζόντι Μπάλφουρ, Στίβεν Κάμπελμουρ, Τζέρεμι Νόρθαμ και Όρλα Μπρέιντι. Η ταινία είναι μια επίσημη ιρλανδική/βρετανική συμπαραγωγή που έγινε με την υποστήριξη της Screen Ireland και του UK Global Screen Fund. Τα γυρίσματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο στην Ιρλανδία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SHUTTERSTOCK

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κλέιμαν για τον βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Στο 2,6% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2023, τρεις φορές πάνω από την ευρωζώνη, λέει το ΔΝΤ


Κόντρα Καλλιάνου - Τατσόπουλου για τον «Άγιο Παΐσιο» - «Είσαι χυδαίος πολέμιος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης