Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης είναι έξαλλος με την Ντέπυ

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης είναι έξαλλος με την Ντέπυ

Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στις 20:00 στον ALPHA

paradeisos_ton_kurion_ntepi
Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» ο Βουδούρης δολοφονείται στην φυλακή και ο Σωτήρης ενημερώνει την Βικτώρια για το γράμμα που έχει αφήσει. Η Φωφώ δέχεται μία δυσάρεστη επίσκεψη αμέσως μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό. Ο ερχομός της αστυνομίας θα αποκαλύψει ένα από τα μυστικά των Μπουραντάδων.

Ο Ντίνος μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα που πήρε πίσω τον Παράδεισο να χάσει ένα κομμάτι αυτού και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Αποστόλης έξαλλος με την Ντέπυ και την συμπεριφορά της την απειλεί για να συμμορφωθεί. Η Γεωργία έρχεται για ακόμη μία φορά απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της. Θα ανεχτεί τον Δημητράκη και την συμπεριφορά του για χάρη του παιδιού της ή θα διαλύσει τον αρραβώνα με κίνδυνο να εκτεθεί και αυτή και όλη η οικογένειά της;

Δείτε το τρέιλερ
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Μ. Τρίτη 20:00

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη
Στο αυριανό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» η Ντέπυ αποκτά ξαφνικά πολλούς εχθρούς, που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Μια παράδοξη συμμαχία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αποστόλη και μια μεγάλη αποκάλυψη ισοπεδώνει τον Ντίνο. Η Ντέπυ αποκτά ξαφνικά πάρα πολλούς εχθρούς, που δεν μπορεί να τους διαχειριστεί.

Κλείσιμο
Ένα προξενιό δρομολογείται και μια ομολογία φέρνει τα πάνω κάτω. Ποιο είναι το ψέμα της Αμαλίας που θα αποκαλυφθεί; Γιατί η Βικτώρια θα πάει στο σπίτι της Ντέπυς και ποια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει; Μια εξαφάνιση αναστατώνει τον Χριστόφορο και ένα πτώμα κείτεται στο σαλόνι.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Μπόμπολας σε ηλικία 94 ετών

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο: Φελλός είσαι, όχι ήρωας (βίντεο)

Δικαστικό θρίλερ: Η καθηγήτρια γνώρισε τον βιαστή της στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης