MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo, είναι χάλια, χάλια, χάλια»

MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo, είναι χάλια, χάλια, χάλια»

Απογοήτευση στην κριτική επιτροπή για το πιάτο που παρουσίασε ο Νίκος Κοντός στο ριάλιτι μαγειρικής

panos_ioannidis_gios
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε για ακόμη μια φορά τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Για τον λόγο αυτό προτίμησε να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του όπως εκείνος θεωρούσε καλύτερα.

Κάποιοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με τον λιγοστό χρόνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν από μέτριες ως αδύναμες προσπάθειες στους τρεις κριτές του MasterChef. Ένας από τους παίκτες που δεν τα κατάφερε ήταν ο Νίκος Κοντός, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που ετοίμασε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant ετοίμασε ο νεαρός μάγειρας με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό (σ.σ. που χρησιμοποίησε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πιάτο του). Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια».

«Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» ομολόγησε ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα του γαστρονομική προσπάθεια στο MasterChef.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει έστω το συγκεκριμένο πιάτο με τον Μότο Μότο να τον παροτρύνει να το κάνει. «Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο σεφ και κριτής του MasterChef για να προχωρήσει στη συνέχεια σε μια μικρή δοκιμή στο πιάτο του Μότο Μότο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Για την τροπολογία-μπλόκο στον Κασιδιάρη η τελευταία μάχη πριν τις εκλογές


Εκλογές 2023: Το Σάββατο μετά το Πάσχα η προκήρυξή τους - Λήγει η προθεσμία για την ψήφο αποδήμων


Νοσοκομεία: Μετ' εμποδίων η τροφοδοσία των φαρμακείων με βασικά σκευάσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης