Προκόπης Αγαθοκλέους: «Ο ρόλος του Αγίου Παΐσιου αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα μία μεγάλη ευλογία»

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Ο ρόλος του Αγίου Παΐσιου αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα μία μεγάλη ευλογία»

Η Μεγάλη Εβδομάδα που καταλήγει στην Ανάσταση συμβολίζει τον ανθρώπινο πόνο, για τον ηθοποιό

prokopis_agathokleous
Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο του αλλά και για τα γυρίσματα του δευτέρου κύκλου της σειράς.

Όπως είπε ο ηθοποιός, ο ρόλος του Αγίου αποτελεί μεγάλη πρόκληση, αλλά και μεγάλη ευλογία ταυτόχρονα: «Από 7-8 ετών ο Άγιος Παΐσιος ήξερε πως θέλει να γίνει μοναχός. Ήταν μία προσωποποιημένη ησυχία και αγάπη από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε τον εαυτό του, μέχρι και την τελευταία του πνοή. Αυτό είναι κάτι που με κινεί και εμένα σαν ηθοποιό για να αποδώσω αυτό το ρόλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τις απαιτήσεις του ρόλου. «Είχαμε επισκεφθεί το Άγιον Όρος και φιλοξενηθήκαμε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου. Μπαίνοντας στη διαδικασία αυτή βοηθήθηκα πάρα πολύ και είναι κάτι το οποίο θα κάνω και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς», αποκάλυψε ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsx61kq9iht)

Ο ηθοποιός ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς και να μπει στο σετ με τους συνεργάτες του.
«Ευχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσει στον κόσμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον Προκόπη Αγαθοκλέους, η Μεγάλη Εβδομάδα που καταλήγει στην Ανάσταση συμβολίζει τον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη θυσία που ένας άνθρωπος πραγματοποιεί για έναν άλλο.

Η ιστορική βιογραφική σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που συγκίνησε τους τηλεθεατές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες, το καθηλωτικό σενάριο και την κινηματογραφική αισθητική, θα μεταδίδεται τη Μεγάλη Δευτέρα στις 22:50 (Επεισόδια 1 & 2), τη Μεγάλη Τρίτη στις 22:50 (Επεισόδια 3 & 4 ), τη Μεγάλη Πέμπτη στις 22:50 (Επεισόδια 5 & 6), τη Μεγάλη Παρασκευή στις 22:00 (Επεισόδια 7 & 8) και το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00 (Επεισόδιο 9).

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου. Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους. Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης. Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου. Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης. Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή. Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος
Σενάριο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ
Σκηνοθεσία: ΣΤΑΜΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
Εκτέλεση παραγωγής: GREEN OLIVE FILMS
Παραγωγή: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ
Πρωτότυπη μουσική: TUOMAS KANTELINEN

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Στη Βουλή θα αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους για την Χρυσή Αυγή

H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Έγινε ευθανασία στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Το «αντίο» του Αττικού Πάρκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης