Ματθίλδη Μαγγίρα: Περιγράφει την παρενόχληση που είχε δεχτεί - «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Περιγράφει την παρενόχληση που είχε δεχτεί - «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

«Άρχισα να κλαίω, ήθελα να φύγω, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κοιτούσα το μπαλκόνι για να πηδήξω» περιγράφει

matthildi-maggira
H Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, στην ηλικία των 19, από συνάδελφό της.

Η δημοφιλής performer μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν.

«Είχα βρεθεί σε μια συνθήκη παρενόχλησης, μόλις είχα μπει στη δραματική σχολή του Ευαγγελάτου. Με είχαν καλέσει στην Ξάνθη, όταν ήμουν 19 χρονών κι έπαιζα θέατρο ερασιτεχνικά, σε έναν χορό, όπου ήθελαν να παραβρεθώ και να κάνω ένα stand up», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είχαν καλέσει κι έναν ηθοποιό, μεγάλο όνομα, ο οποίος δεν ζει. Θεός σχωρέστον, είχε φέρει κι έναν κολαούζο που είχε γύρω του κι έπαιζε μικρά ρολάκια σε ταινίες».

«Με έστειλε ο πρόεδρος του Θρακικού συλλόγου να πάω στο ξενοδοχείο, για να δει αυτός τι θα κάνω και να μου πει αν είναι εντάξει. Πάω εκεί, αρχίζει αυτός να μου λέει "τι καλή που είσαι" και μου πιάνει το μάγουλο. "Και τι ταλεντάκι είσαι εσύ", όταν εγώ ήμουν 19 χρονών. Θυμάμαι πως αυτόματα κοίταξα την μπαλκονόπορτα και μετά κοίταξα κάτω για να δω πόσο είναι το ύψος, εάν χρειαστεί να πηδήξω», εξηγεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crqdzrkwa67l)

Όπως είπε στη συνέχεια, ο εν λόγω κύριος είχε ήδη κλειδώσει την πόρτα, ενώ άρχισε να γδύνεται μπροστά της και να αυτοϊκανοποιείται.

«Αυτός είχε κλειδώσει την πόρτα, εγώ δεν το είχα καταλάβει και κάποια στιγμή, άρχισε να ξεντύνεται, να αυτοϊκανοποιείται κι εγώ άρχισα να κλαίω. Ήθελα να φύγω, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κοιτούσα το μπαλκόνι για να πηδήξω», περιγράφει.

«Αφού έγινε όλο αυτό και του φώναζα "άνοιξέ μου την πόρτα για να φύγω", με το που μου ανοίγει την πόρτα και φεύγω, πήγα αμέσως στον πρόεδρο και το είπα. Όπως και στους δικούς μου και παντού. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε», πρόσθεσε κλείνοντας.

Σημείωσε μάλιστα, πως το ίδιο βράδυ, έπρεπε να παρουσιάσει το stand up show της, μπροστά σε αυτόν τον άνδρα. «Το βράδυ ήταν εκεί και αυτός και το όνομα και έπρεπε να κάνω το stand up. Γιατί έτσι είναι η κοινωνία, άρρωστη και δομημένη και ξαφνικά τώρα, θυμηθήκαμε. Αυτά που βγαίνουν τώρα, γίνονται πάρα πολλά χρόνια και αυτό προσπαθώ να πω. Ας πάψουμε την υποκρισία», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης