Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αυτά πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αυτά πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί»

«Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια, εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται», λέει ο πρώην νικητής του «Survivor»

aggelopoulos-543534534
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», οι οποίοι δέχτηκαν ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Σχετικά με την προβολή της σχέσης τους στα media, αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό».
VAMVAKOUSI_-_AGGELOPOULOS

Κλείσιμο
Η σύντροφος του Δήμητρα Βαμβακούση συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;».

Όσον αφορά, το αν είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Ναι, είναι μια δήλωση που έκανα». Σχετικά με το σενάριο να είναι ζευγάρι με τη Δήμητρα Βαμβακούση, η ίδια απάντησε: «Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται». Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» πρόσθεσε σε σχέση με την προβολή μιας σχέσης στα φώτα της δημοσιότητας: «Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται. Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί».

Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί πρόσφατα να παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, ενώ καθόταν δίπλα στον μπασκετμπολίστα Ντέιβιντ Ρίβερς. Οι δυο τους ενώ προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν καταφέρνουν πάντα να ξεφεύγουν από τον φακό των παπαράτσι.


Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό γονέων από τον 50χρονο γιο τους

Γεραπετρίτης: Παρουσίασε τους νέους πίνακες τηλεδιοίκησης - Δείτε φωτογραφίες

Wall Street Journal: Γιατί τα αφεντικά που αναζητούν σκληρά εργαζόμενους, προσλαμβάνουν «ώριμους» υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης