Μάκης Παπασημακόπουλος: «Είχα μία πάθηση σαν επιληψία, με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή»

Μάκης Παπασημακόπουλος: «Είχα μία πάθηση σαν επιληψία, με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή»

«Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου» εξήγησε ο κωμικός - Δείτε το βίντεο

papasimakopoulos738
Στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε όσο ήταν παιδί, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Μάκης Παπασημακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός κωμικός και podcaster ήταν καλεσμένοςτου Θεοχάρη Ιωαννίδη και αποκάλυψε: «Είχα μια πάθηση ιατρική που είναι σαν μια παιδική μορφή επιληψίας ουσιαστικά και μέσα στη ζωή μου υπήρχαν συνέχεια εξετάσεις αίματος, εγκεφαλογραφήματα και επισκέψεις στον γιατρό. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά η διαδικασία του εγκεφαλογραφήματος που ήσουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σε παράταγαν για όση ώρα χρειαζόταν το εγκεφαλογράφημα με κάτι περίεργα και μια ύλη σαν βρεγμένο τσιμέντο που έπρεπε να στο βάζουν στο κεφάλι για να αποκτά καλύτερη επαφή το ηλεκτρόδιο με τον εγκέφαλο σου. Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που νομίζω ότι με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crptew8s1zhd)

«Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που με μορφοποίησε αρκετά, θα πω. Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρουμε ακριβώς, δεν είναι ξεκάθαρο το πως αλλά είχα κάποιες λιποθυμίες ή οποίες και θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επιληψία. Έπαιρνα φάρμακα και βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον όπου η μητέρα μου με προστάτευε πάρα πολύ για ευνόητους λόγους. Οπότε ήταν αρκετά μοναχικά τα παιδικά μου χρόνια, τα οποία όμως ανέπτυξαν αυτή την τάση μου να φτιάχνω ιστορίες και φωνές στο κεφάλι μου γιατί ήμουν πολλές ώρες μόνος μου. Από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό το κουσούρι» πρόσθεσε.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crptafug7z8h)

«Ενδεχομένως να έλειπε στην παιδική μου ηλικία ένα στοιχείο κοινωνικοποίησης το οποίο αποτελεί και τώρα ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος. Αυτό όμως εν τέλει έχει να κάνει με το πως φιλτράρω εγώ την κοινωνική ζωή και λιγότερο με το τι έγινε στα παιδικά μου χρόνια. Δηλαδή υπήρχε πολύς χρόνος για να το ξεπεράσω αυτό αλλά εγώ δεν ήθελα να το κάνω» είπε τέλος, ο Μάκης Παπασημακόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: Πώς «ερμηνεύεται» η αποφυλάκιση Παντσέρι - Εντείνονται οι πιέσεις των Βέλγων στην Καϊλή

Καιρός: Βελτιωμένος σήμερα - «Διπρόσωπος» την Μεγάλη Εβδομάδα

Λούλα: Θεωρεί πως το Κίεβο θα μπορούσε να εκχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία για να τελειώσει ο πόλεμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης