Δέσποινα Μοίρου: «Υπήρξα ζευγάρι με τον Τζακ Νίκολσον»

Δέσποινα Μοίρου: «Υπήρξα ζευγάρι με τον Τζακ Νίκολσον»

Τι είπε για τον γάμο της με το μέλος των Pink Floyd, Scott Page

Moirou_Nikolson
H Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για τον γάμο της με το μέλος των Pink Floyd, Scott Page ενώ αποκάλυψε τη σχέση που είχε στο παρελθόν με πασίγνωστο χολιγουντιανό σταρ.

Στην ερώτηση αν ήταν ζευγάρι με το Αλ Πατσίνο η Δέσποινα Μοίρου απαντά: «Ο Αλ Πατσίνο ήταν ο δάσκαλος μου και ο μέντορας μου. Συνεχίζει να είναι μέντορας μου και ετοιμάζω μια ταινία για να τον τιμήσω. Με τον Τζακ Νίκολσον υπήρξα ζευγάρι, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για μένα στον ξένο Τύπο».

Moirou_Al


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Scott Page των Pink Floyd «Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί και παντρευτεί στο Χόλιγουντ, αλλά εγώ θέλω έναν δεύτερο γάμο. Στην πατρίδα μου, το Σουφλί».

Μου αρέσουν οι αληθινά ώριμοι άνδρες
H Δέσποινα Μοίρου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας γιατί απέφευγε να παντρευτεί αλλά και ποιος είναι ο τύπος του άνδρα που της αρέσει.

«Μ’ αρέσουν οι αληθινά ώριμοι άντρες! Όταν βλέπω άσπρα μαλλιά τρελαίνομαι και πολλές φορές τους λέω «είσαι μικρός για μένα, όταν πάρεις σύνταξη τα λέμε πάλι». Πολλές φορές μάλιστα με ελκύουν οι άσχημοι εμφανισιακά αλλά με προσωπικότητα! Δήλωνα από νεαρή ηλικία ότι δεν με αφορά η εξωτερική εμφάνιση αλλά η εσωτερική», είπε η Δέσποινα Μοίρου.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν είχε παντρευτεί. «Όλα αυτά είναι για μένα ιερά και θεϊκά όταν τα ζω. Για αυτό δεν μπορώ ταμπέλες «γάμο, αρραβώνα». Με φόβιζε πάντα ο γάμος, ότι θα χάσω την ελευθερία μου. Μου φάνταζε σαν κηδεία της ελευθερίας μου! Πάντα θεωρούσα τον γάμο επιτάφιο της σχέσης! Γι’ αυτό και μετά την πρόβα νυφικού, έφευγα! Τρόμαζα! Παρότι συνέχιζα να αγαπώ τον σύντροφο, πλήγωσα πολλούς άντρες από φόβο. Είμαι λίγο περίεργη, έως πολύ στα προσωπικά μου. Περίεργο τρένο, με αποκαλεί η ίδια μου η μάνα», είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Δέσποινα Μοίρου
Κλείσιμο
Η Δέσποινα Μοίρου είναι απόφοιτη του 2002 της δραματικής σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, κυρίως ως guest και μια από αυτές ήταν και στο Άκρως Οικογενειακόν όπου υποδυόταν την Αριστέα, συμφοιτήτρια του Άρη (Μέμου Μπεγνή). Από το 2010, η Ελληνίδα ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες μόνιμα.

Το 2012, επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραστεί στις πρεμιέρες των ταινιών στις οποίες συμμετέχει. Πιο συγκεκριμένα: Στη διεθνή παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», όπου τη βλέπουμε στο πλευρό του πρωταγωνιστή Sebastian Koch μαζί με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών όπως ο John Gleese και η Chaterine Deneuve. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε πολλές κινηματογραφικές αίθουσες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποσπώντας τα θερμότερα σχόλια από τους θεατές και θα ταξιδέψει σε πολλά ακόμα φεστιβάλ του εξωτερικού. Ακόμα, στην πολυαναμενόμενη, πολιτική ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Το Πλοίο για την Παλαιστίνη» όπου κρατά το βασικό ρόλο της Σβετλάνας δίπλα στους Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ερρίκο Λίτση.

Το Νοέμβρη του 2012, βρέθηκε για τρεις ημέρες στην Ουάσινγκτον, στον Λευκό Οίκο σαν καλεσμένη και σαν ομιλήτρια στην 16η απονομή των βραβείων Άρτεμις του Ευρω-Αμερικανικού συμβουλίου των γυναικών και επίσης σαν ομιλήτρια στο χώρο του Rayburn house building παρουσία της γερουσιαστή Carolyn Maloney, της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.

Έπειτα επέστρεψε στο Λος Άντζελες για την προβολή του videoclip για το MTV της ανερχόμενης pop star Fara Morkani, όπου συμμετείχε ενώ συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το θρίλερ «Two crazy vampires».

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια: 7+1 ερωτήσεις – απαντήσεις για το «πάγωμα» στα κυμαινόμενα επιτόκια


«Τους είπα για το όπλο αλλά αυτοί συνέχισαν να πετάνε πέτρες» λέει ο αστυνομικός για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ


Εφευρέσεις από το μέλλον: Από τα ρομπότ μαχητές μέχρι τα βίντεο κλιπ με τα όνειρα μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης