Ντούα Λίπα: Θα ηχογραφήσει το τραγούδι και θα παίξει στη νέα ταινία «Barbie»

Ντούα Λίπα: Θα ηχογραφήσει το τραγούδι και θα παίξει στη νέα ταινία «Barbie»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media

dua-lipa
Η Ντούα Λίπα έχει άλλο ένα συναρπαστικό πρότζεκτ στα σκαριά, καθώς πρόκειται να ηχογραφήσει το τραγούδι για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie». Ωστόσο, δεν θα περιοριστεί μόνο στο τραγούδι. Ένα πρώτο στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας Barbie και στον προσωπικό λογαριασμό της διάσημης τραγουδίστριας στο Instagram, έδειξε τη Ντούα Λίπα ντυμένη σε μια εκδοχή της εμβληματικής κούκλας, ως γοργόνα.

Η «MailOnline» αποκαλύπτει ότι η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα θα συμμετάσχει στο έργο, καθώς θα κυκλοφορήσει μια επιτυχία που έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία. Εκτός από το να γράψει το τραγούδι για τη γεμάτη αστέρες ταινία, η Ντούα Λίπα θα πρωταγωνιστήσει επίσης ως μια γοργόνα εκδοχή της«Barbie», με ένα πρώτο στιγμιότυπο που τη δείχνει με μπλε περούκα, λαμπερό μπλε μπραλέ και ασορτί φούστα.

Αν και η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς ανυπόμονους θαυμαστές, κάποιοι θύμωσαν επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι «Barbie Girl» των Aqua, που έκανε θραύση στα charts το 1997, ενώ άλλοι ζήτησαν να είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η ερμηνεύτρια του τραγουδιού.

Δείτε την ανάρτηση
dual-lipa-43423
Παράλληλα με το στιγμιότυπο, ο ρόλος της αποκαλύφθηκε σε μια λεζάντα, η οποία έγραφε: «Αυτή η Barbie είναι μια γοργόνα».

Στη live-action ταινία «Barbie», της Γκρέτα Γκέργουικ, η Μάργκοτ Ρόμπι θα αναλάβει τον ρόλο της εμβληματικής κούκλας, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει ως ο μακροχρόνιος έρωτάς της, Κεν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023.



Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης